Bezoek stadsbrouwerij Wageningen

Met de Nieuwjaarsbijeenkomst brachten we onze eerste toost uit in 2020 op de toepasselijke locatie van een stadsbrouwerij. Door het druilerige weer heen kwam iedereen vrolijk binnen in het sfeervolle café Rad van Wageningen. Jassen uit en heerlijk koffie of thee. Het was al snel een gezellige drukte met een grote opkomst van enthousiaste ondernemers!

Na de opening door onze voorzitter Bas van Riel, onder het genot van het eerste biertje, kregen alle introducées de gelegenheid om zich voor te stellen. We keken ook terug op een geslaagde eindejaarsbijeenkomst in het Open Lucht Museum. Vincent Doelman van Doelbewust Online Marketing hield de ledenpitch.

Dennis Lebbing, een van de eigenaren en oprichter van de bierbrouwerij ging op de bierkr at staan en kreeg het woord. De brouwerij is in 2013 opgericht door Stefan Duurkoop en Dennis.
Zo maken ze zoveel mogelijk gebruik van lokale grondstoffen en diensten voor de bereiding van hun bieren, zoals blond en triple. Door dit actief uit te dragen merken ze dat het verhaal eromheen veel publiek aantrekt. Recent is geïnvesteerd in een moderne brouwerij van een professionele 1000 liter installatie, zodat er nog zuiniger kan worden omgegaan met grondstoffen en moutresten beter herbruikbaar zijn.

Door een succesvolle crowdfunding in 2017 is dit o.a. mogelijk geworden. Na uitleg over dit proces kregen we ons tweede biertje en gingen we naar de brouwerij, direct naast de brewpub. Daar vertelde Dennis enthousiast over speciaal bier, lokale ingrediënten, het ambachtelijk proces, de restproducten en de verdere plannen.

In het café kreeg de proeverij een vervolg met ons derde biertje, de Mordicus. Een heerlijk donker bockbiertje, vol van smaak en toch zacht. Een goede start van onze gezellige netwerkavond die tot in de late uurtjes duurde.

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan onze nieuwe leden

Berry van ’t Hul van O2 Accountants
Jaco Goudriaan van Lichtkunde

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten  en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 20 februari 2020 1 week vervroegd! – bij het Onky Donky huis in Rhenen met Fius van Laar en zijn workshop Stop met verkopen, start met verkocht worden.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Tot ziens op 20 februari.

Het bestuur.