Stop met verkopen, start met gekocht worden – Bijeenkomst week vervroegd

Let op! Bijeenkomst week vervroegd ivm vakantie.

De workshop Stop met verkopen, start met gekocht worden wordt gegeven door Fius van Laar.

Het is zijn overtuiging dat iedereen kan leren verkopen, omdat verkopen een verandering in gevoel is. Een kwestie van de knop omzetten. Verkopen hoeft beslist niet iets te zijn om tegenop te zien, maar is leuk, uitdagend en levert je – naast omzet – een behoorlijke dosis zelfkennis op.
 
Zijn relaties omschrijven hem als: gedreven, perfectionistisch, altijd zoekend naar het beste resultaat, analyticus en doener, motiverend, vleugje humor, confronterend, inspirerend en doelgericht.

Een training moet inspireren en motiveren, vindt Fius. Theorie moet op een heldere manier worden uitgelegd en praktisch toepasbaar zijn. Deelnemers zo motiveren dat ze direct met het geleerde aan de slag willen, daar gaat hij voor. Of het nu gaat om een groep ondernemers, een incompany training met de gehele afdeling Sales of een individuele training. In zijn trainingen maakt hij veel gebruik van praktijkvoorbeelden en zijn eigen ervaringen op het gebied van verkopen over de afgelopen 20 jaar.

 

Programma

18:30 uur Inloop

19:00 uur – 19:10 uur Opening door onze voorzitter

19:10 uur – 20:00 uur Buffet

20:00 uur – 21:00 uur Workshop; Stop met verkopen, start met gekocht worden

21:00 uur – 22:30 uur Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie en aanmelden

Het Onky Donky huis Onky Donky zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Dit kunnen onder andere kinderen zijn uit een problematische gezinssituatie, kinderen die onder de armoedegrens leven en kinderen met lichamelijke dan wel verstandelijke beperkingen.

Adres
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

Onky Donky vind je bij de afslag van de Wok. Daar sla je linksaf, doorrijden naar achteren.
Vind hier de route via google maps

Aanmelden kan via de de button. Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Tot 20 februari a.s.!

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!