Wijn & Food festival

Bij aankomst op het picknickterrein van de Ginkelse Hei in Ede waren de scouts van Scouting Nederland en de keukenbrigade al druk in de weer om alles klaar te zetten voor het Food & Wijnfestival in samenwerking met Marcel Heugens van Puur & Passie en topkok Patrick Bolsterlee. In het avondzonnetje werden we ontvangen met heerlijke verse koffie van een echte barista.

De voorzitter opende deze avond met een woord van welkom op deze mooie plek. De introducees kregen de gelegenheid zich voor te stellen. We gaan de ledenpitch invoeren vanaf de volgende bijeenkomst zodat iedereen in 2 minuten het podium krijgt voor zijn/haar bedrijf.

Albert Jager gaf uitleg over scouting Nederland en de meerwaarde die zij toevoegen aan onze maatschappij. De outdoor activiteit en de entourage werden verzorgd door hen.  Ronnie van Iwaarden van Fit20 liet ons door een oefening ervaren hoe de Fit20 methode werkt en wat het doet met je (been)spieren. Dat voelde je goed!
 
De scouts lieten ons gelukkig niet door de modder rollen maar hadden een mijnenveld voor ons uitgezet. In 4 groepen bedachten we looproutes door het speelveld. Altijd leuk zo’n competitief element.

We namen plaats aan lange tafels die onder de tent stonden opgesteld. Patrick vertelde eerst over zijn werk als zadelmaker en over zijn hobby: koken. Daarna kregen we uitleg over de wijnen. Bij elke gang was er een bijpassende wijn waar Marcel iets vertelde over de kenmerken.

Als afsluiting hadden we een lekkernij uit Sicilië: cannoli met espresso machiato. Op deze gezellige, sfeervolle zwoele zomeravond was het goed netwerken met lekker eten, heerlijke wijnen en goed gezelschap in een schitterende omgeving. Wat wil je nog meer?

Foto overzicht
Klik hier 
voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Erika Koster van K.I.P. label

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op 26 september a.s. bij Bouwstede aan de Galvanistraat in Ede en gaat over ‘Bitcoin en Blockchain’.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.
  3. Bruis jij van de leuke ideeën voor een activiteit? Misschien is een functie in de activiteitencommissie dan wat voor jou. Informatie hierover ontvang je via de bestuursleden of via info@mkbvalleiregio.nl.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot 26 september.

Het bestuur.

Wijn & Food festival