Technova Experience en ALV

In het nieuwe Technova College in Ede werden we verwelkomd door de voorzitter en mochten onze gasten zich voorstellen. Na een ledenpitch die op het lijf was geschreven door een van onze leden en een gastvrij welkom door het Technova College hebben we kunnen genieten van een heerlijk door de gastheer verzorgd warm en koud buffet.

Makerslab
Tijdens de Technova Experience mochten we kennismaken met de wereld van de techniek en de rol die het nieuwe Technova College hierin speelt. Met faciliteiten als het TechnoDiscovery, de samenwerking met het Makerslab en een moderne werkplaats waar praktijkgericht beroepsonderwijs en bedrijfsleven samenkomen. In het Makerslab kregen we een uitleg over 3D-printen, lasersnijden en virtual reality. Meerdere leden hebben de Virtual reality-bril opgehad en zelf kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn. Ook het lasersnijden kon beoefend worden en zelfs werkstukken werden mee naar huis genomen. Het was zeer indrukwekkend om deze innovaties te zien en ervaren!

Algemene ledenvergadering
Na deze technische hoogstandjes stond de ALV op het programma. En na de beknopte en duidelijke presentaties en met algemene goedkeuring werd deze ledenvergadering afgesloten. Het afscheid na ruim 6 jaar van bestuurslid Rob Janssens mag niet onvermeld blijven.
 
Hartelijk bedankt, Rob voor alle creativiteit en de mooie bijeenkomsten die je mede organiseerde als lid van de activiteitencommissie!
 
Gelukkig blijft Rob betrokken bij de AC van onze mooie club. Hierna werd Rob Vogels geïnstalleerd als nieuw bestuurslid van de activiteitencommissie. We wensen hem veel plezier, creativiteit en succes toe. Toen was het tijd voor netwerken in de gezellige en voor MKB Valleiregio zo kenmerkende, ongedwongen sfeer.

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Welkom aan ons nieuwe lid: Philip Riem van Reha Zona Lifservice B.V.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 25 november 2021: We gaan bowlen met een buffet in De Veluwehal in Barneveld.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 25 november 2021

Het Bestuur