Bowlen met buffet in de Veluwehal in Barneveld

* * * PROGRAMMATIJDEN GEWIJZIGD! * * *

Let op: 
In verband met het nieuwe, aangescherpte coronabeleid om de horeca om 20:00 uur te sluiten hebben wij het programma voor donderdag 25 november 2021 met een half uur kunnen vervroegen. Wij beseffen dat deze tijd niet voor iedereen uitkomt. Mocht je je hierdoor alsnog willen afmelden, vergeet dan niet dit tijdig te doen. Wil je er ook aan denken je eventuele introducee(/é) op de hoogte te brengen?

Voor deze bijeenkomst zijn alleen de programmatijden gewijzigd en de sluiting vervroegd, de juiste tijden tref je aan onder Programma.

Op deze herfstdag nodigen we jullie graag uit om de handen uit de mouwen te steken en je bowling-skills te tonen aan de anderen. Het enige wat je hoeft te doen is een bal in de goede richting te gooien en de scores verschijnen automatisch op de monitoren boven de baan.

Zo kun je snel je positie innemen ten opzichte van de andere deelnemers. Het laatste kwartier gaan we over naar de special effects! Leden en introducees zijn van harte welkom om deze uitdaging met elkaar aan te gaan.
 
Het wordt een actieve avond met aansluitend een uitgebreid buffet om de scores samen te evalueren met de mogelijkheid tot netwerken na afloop.

Programma 
16:30 uur Ontvangst met een drankje en een warm bittergarnituur
16:45 uur Opening door de voorzitter
17:00 – 18:00 uur Bowlen
18:00 – 20:00 uur Koud en warm buffet met dessert
20:00 uur Einde MKB netwerkavond

Locatie
Partycentrum De Veluwehal
Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld

Parkeren

  • Betaald parkeren rond de Veluwehal
  • Gratis parkeren op 500 m afstand (Parkeerplaats De Vetkamp, Stationsweg 6, 3771 HD)
  • Station Barneveld Centrum 500 m

Aanmelden en spelregels

  • MKB Valleiregio volgt het coronabeleid van de overheid.
  • Graag uiterlijk 22 november a.s. aanmelden in verband met het buffet.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 22 november a.s., brengen we € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 25 november 2021. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 25 november 2021 in Barneveld.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!