Nederlands Openlucht Museum


De sprookjesambiance van het Nederlands Openluchtmuseum was dit keer de locatie van onze geslaagde kerstbijeenkomst. We werden ontvangen in de Canonkamer waarbij onze voorzitter Bas van Riel onder genot van erwtensoep met roggebrood en spek iedereen welkom heette en het programma toelichtte. In drie groepen kregen we een rondleiding door het park met een gids.

Het bestaat uit een buitenmuseum en een indrukwekkend binnenmuseum. Met ruim 555.000 bezoekers per jaar is dit het best bezochte museum van Nederland buiten Amsterdam. Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen en heeft de geschiedenis vastgelegd in authentieke gebouwen, voorwerpen en de ware verhalen die verteld worden door figuranten. Uiteraard waren die nu niet aanwezig maar de gids vertelde diverse leuke wetenswaardigheden. Zo is nu duidelijk waar de woorden ‘optrekje’, ‘ steenrijk’ en onder de pannen’ vandaan komen. In de wintermaanden is het hele park gezellig verlicht en is er een geweldige glijbaan bij de molen en schaatsbaan.

Na diverse gebouwen bezocht te hebben liepen we via de Zaanstreek en de kruidentuin naar Herberg de Hanekamp waar we genoten van een goed verzorgd dinerbuffet met als afsluiting diverse lekkernijen. Uiteraard werd er veel gepraat, gelachen en genetwerkt. We kunnen terugzien op een ontzettend sfeervolle, goed georganiseerde avond als afsluiting van het jaar 2019.

Foto overzicht
Klik hier 
voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Kevin Ike van Van Ei naar Kip

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen
De volgende bijeenkomst is op 30 januari 2020 bij de Stadsbrouwerij Wageningen.
Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Wij wensen jullie allemaal veel gezondheid en voorspoed in 2020!
Graag heffen we met jou het glas op weer een mooi netwerk jaar; tot ziens op 30 januari.

Het bestuur.