Bezoek stadsbrouwerij


Sinds de start in 2013 laat de Stadsbrouwerij Wageningen zich zoveel mogelijk leiden door het streven naar lokale toegevoegde waarde. Zo maken ze zoveel mogelijk gebruik van lokale grondstoffen en diensten voor de bereiding van hun bieren, zoals blond en triple. Door dit actief uit te dragen merken ze dat het verhaal eromheen veel publiek aantrekt. Recent is geïnvesteerd in een moderne brouwerij, zodat er nog zuiniger kan worden omgegaan met grondstoffen en moutresten beter herbruikbaar zijn.

Programma

19:30 Inloop met koffie, thee of iets anders

20:00 Opening door onze voorzitter

20:15 Presentaties en bierproeverij:

  • Uitleg over de succesvolle Crowdfunding: Hoe is het georganiseerd? Hoe verliep het proces? Wat heeft het hun gebracht? Wat heeft men ervan geleerd? Hoe zou men het de volgende keer doen?
  • Uitleg over speciaal bier, lokale ingrediënten, ambachtelijk proces, restproducten en verdere plannen. Rondleiding door de brouwerij in combinatie met een bierproeverij.

21:15 Netwerkavond met een hapje en een drankje.

22:30 Einde programma. Men kan op eigen kosten de avond vervolgen.

Locatie

Stadsbrouwerij Wageningen,1e Kloostersteeg 3 in Wageningen.

Parkeertips

Als je niet met de fiets of het openbaar vervoer wilt/kunt komen, kun je parkeren op Beuningplein, achter de HEMA. Vandaar is het 200m lopen. Als daar geen ruimte is dan zijn dit goede alternatieven:

  1. Parkeerterrein Gevangentoren of Gedempte Gracht (300m),
  2. Parkeerterrein Gerdestraat (450m),
  3. Parkeerterrein Olympiaplein (achter stadsbrink/Albert Heijn (750m).

Aanmelden

Aanmelden kan via de button. Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

We zien je graag op donderdag 30 januari 2020 in Wageningen.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!