LinkedIn: Het nieuwe online goud

Op Landgoed Hoekelum bij Bennekom ligt de sfeervolle Koffiekamer van Boerderij Hoekelum. Dit was de locatie voor de bijeenkomst die in het teken stond van online én fysiek netwerken.

Onder de oude houten balken, omringd door vintage meubilair en voorzien van koffie of thee was het binnen de kortste keren een gezellige bedrijvigheid.
Bas van Riel, onze voorzitter heette iedereen welkom en de gasten kregen de gelegenheid om zich voor te stellen. Na de ledenpitch kreeg Vincent Doelman het woord.

De wondere wereld van LinkedIn
In een uur tijd nam hij ons mee in de wereld van LinkedIn. Diverse interessante onderwerpen kwamen aan de orde, zoals het LinkedIn algoritme (het eerste uur van je post is het belangrijkste, reacties zijn beter dan likes), tags en posten. Aan de hand van voorbeelden maakte Vincent duidelijk hoe je kunt zorgen voor een betere waardering door LinkedIn. Probeer zoveel mogelijk discussie uit te lokken of te stimuleren. Al met al een zeer bruikbare workshop die duidelijk gewaardeerd werd.

Netwerken
Nadien hadden we alle gelegenheid om elkaar weer te spreken, contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen. Het was mooi om te zien dat de vele gasten zich ook welkom voelden en hun netwerk konden uitbreiden. De mooie opkomst was een duidelijk teken dat het netwerken bij MKB Valleiregio goed wordt gewaardeerd.

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Welkom aan ons nieuwe lid: Dick van der Maas van DeMaes Cateringservice.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • De volgende bijeenkomst is op donderdag 28 oktober 2021: dit is onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering met een bezoek aan het Technova College in Ede. We leren dan van alles over techniek, innovatie.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 28 oktober 2021.

Het bestuur.