Techniek, innovatie en ALV bij het Technova College in Ede

De wereld verandert in een snel tempo. Complexe vraagstukken vereisen goed opgeleide technische specialisten. Tijdens de Technova Experience willen we je kennis laten maken met de wereld van de techniek en de rol die het nieuwe Technova College hierin speelt met faciliteiten als het TechnoDiscovery, de samenwerking met het Makerslab en een moderne werkplaats waar praktijkgericht beroepsonderwijs en bedrijfsleven samenkomen. Regionale bedrijven worden actief betrokken om mee te denken over de invulling van deze TechHub.

Speciaal voor de leden van MKB Valleiregio zal er een interessant programma worden samengesteld, gericht op activiteiten als het Makerslab (3D-printen, lasersnijden en virtual reality), een demo van de mechatronica robot-productiestraat en het nieuwe EV-lab voor elektrische auto’s. Kortom, veel leuks te beleven!

Algemene ledenvergadering (ALV)

Algemene ledenvergadering (ALV)
In combinatie met deze bijeenkomst wordt de jaarlijkse Algemene ledenvergadering gehouden. Het bestuur vraagt iedereen nadrukkelijk om bij de ALV aanwezig te zijn. Dit is een belangrijke bijeenkomst om je betrokkenheid bij en de continuïteit van onze vereniging te versterken. Om je voor te bereiden op deze avond kun je de agenda, jaarcijfers, begroting en notulen 2020 downloaden. Ons nieuwe bestuurslid stelt zich hier alvast aan je voor.     

Heb je vragen of opmerkingen? Voor een soepel verloop van de vergadering ontvangen we die graag vooraf schriftelijk op info@mkbvalleiregio.nl en uiterlijk woensdag 27 oktober vóór 17:00 uur.

Er liggen enkele exemplaren van de complete jaarrekening en begroting op de ontvangsttafel ter inzage.

Programma

17:30 Ontvangst met thee en koffie
18:00 Opening door de voorzitter en welkomstwoord door Yvonne Vogelenzang, directeur Technova College
18:15  Warm/koud buffet
19:30  Inhoudelijk programma: Technova Experience,
rondleiding in 3 groepen
20:30  ALV in besloten zaal
21:15  Start netwerkborrel
22:30  Einde MKB netwerkavond

Locatie

Technova College
Bovenbuurtweg 7, 6717 XA Ede

Parkeren

Je kunt parkeren bij het gebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aanmelden en spelregels

  • Graag uiterlijk 24 oktober a.s. aanmelden in verband met het buffet.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 24 oktober a.s., brengen we € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 28 oktober 2021. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 28 oktober 2021 in Ede.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!