Leefstijl

Om een gezonde leefstijl in tijden van corona aan den lijve te ondervinden, kwamen we bijeen op het terrein van Vallei Advocaten & Mediators in Ede voor onze jaarlijkse Zomer BBQ. Daar stonden gezellig ingerichte tenten klaar en een heuse koffiewagen met 2 barista’s. Het was goed om elkaar weer te zien na deze lange periode van afzondering door Covid-19. Onze voorzitter Bas van Riel heette iedereen welkom en de introducees kregen de kans zich voor te stellen.

Onder de bezielende leiding van Ronnie van Iwaarden van Fit20 kregen we een aantal fysieke tips! In groepjes werden enkele sportieve oefeningen georganiseerd met een spelthema. Onze alertheid werd continue geprikkeld door het gebruik van bepaalde woorden gekoppeld aan bewegingen. Onze fitheid trainden we met leuke oefeningen en diverse verrassende hulpmiddelen.

Na afloop stond er een heerlijke BBQ gereed met volop gelegenheid tot netwerken. Ondanks de regen was de stemming opperbest.

Nieuws en mededelingen:

  • De volgende bijeenkomst is op donderdag 27 augustus 2020. Dit is de jaarlijkse Algemene ledenvergadering in combinatie met een bedrijfsbezoek bij Fabulous Workspots in Groot Nergena in Bennekom.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op 27 augustus.

Wij wensen jullie een gezonde voortzetting van de zomervakantie!

Het bestuur.