Drive 2 the MAXX


Door de gastvrouwen van The Maxx in Veenendaal werden we welkom geheten bij binnenkomst. Iedereen kreeg een duidelijk geplastificeerd kaartje met daarop je naam en de keuze onderdelen met de bijbehorende tijden.

Bas van Riel, onze voorzitter, heet iedereen welkom in een gezellige ruimte van The Maxx. Bas laat weten dat er weer mooie zaken zijn gedaan onder MKB leden in de afgelopen tijd. De introducees krijgen de gelegenheid zich voor te stellen. De businesspitch is deze keer voor Rob Janssen van Innopartner en Daryl Baars van DBS Automotive.

Eric Achterberg, eigenaar van The Maxx vertelt zijn verhaal. Het is een jongensdroom wat hij hier gerealiseerd heeft en na de start in december 2016 groeien ze elk jaar met hun omzet. Hij is trots op het feit dat ze van alles het beste in huis hebben maar gewoon met beide benen op de grond blijven staan. Een echte no-nonsens mentaliteit.

En ja, dan gaat eindelijk beginnen waar we naar hebben uitgekeken: karten, The Battle, lasergame en de Flashrooms. Iedere groep heeft een eigen gastvrouw/-heer die ons begeleidt deze avond en ervoor zorgt dat we op tijd bij de volgende activiteit zijn.

Nou, je kan wel zeggen dat er de nodige strijd ontstond bij alle onderdelen! Er werd geracet, gebotst, gepuzzeld, geschoten en… genoten. Iedereen liep na afloop met een glimlach op zijn/ haar gezicht. We sloten deze ontzettend enerverende avond af onder het genot van een hapje en een drankje terwijl menigeen zijn score vergeleek met de ander!

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan onze nieuwe leden

Ruby Janssen van Office Centre Ede
Cecile Wijdeveld van Quiris Adviesgroep

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 28 november in Het Uilenbos in Lunteren. Thema: BEWUSTZOO met lezing en buffet voor zilversponsoren (mogen 6 relaties meenemen) en bronssponsoren (3 relaties meenemen).
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.