Bezoek Prins Petfoods & ALV

Voorzitter Bas van Riel opent deze bijeenkomst bij Prins Petfoods te Veenendaal en introducees mogen van de gelegenheid gebruik maken om zich kort voor te stellen.
 
Na een heerlijk buffet neemt de bevlogen Lisanne van Zwam ons mee in de belevingswereld van dit familiebedrijf (3e generatie, sinds 1963). Het snel groeiende bedrijf heeft 50 personeelsleden op inmiddels 3 locaties, allemaal in de Accustraat.

Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden-en kattenvoeding op maat maken is hun specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren is hun missie.

Dit doen zij o.a. door EduPet Education: hét kenniscentrum voor zowel liefhebbers als professionals in de huisdierenbranche. 

Ook beschikken zij over een heuse dierenkliniek: EduVet Veterinair Trainingscenter. Een mooie organisatie die naast geld verdienen ook oog heeft voor educatie en maatschappelijke doelen. Maar hoe komen zij eigenlijk aan de naam Prins?

De eigenaren heten nl. Verkade. De familie Verkade (die van de koekjes) vonden het niet zo’n goed idee om naast hun bedrijf, ook nog een Verkade-bedrijf op de markt te hebben die in honden- en kattenvoer doet… Dus werden zij ‘’vriendelijk’’ verzocht om een andere naam te bedenken. De toenmalige directeur ging 3 weken naar Zuid-Afrika en zei van te voren: als ikterug kom dan heb ik een nieuwe naam bedacht! Hij kwam terug met de naam Prins. Hem was opgevallen dat er in Zuid-Afrika zoveel honden liepen met de naam Prins. Het is een internationale naam en heeft in ieder land dezelfde betekenis.

Algemene Ledenvergadering

Daarna was het tijd voor de Algemene Leden Vergadering.

De belangrijkste punten zijn:

  • Het jaar 2018 is afgesloten met een positief resultaat van € 3.690
  • Er zal geen contributie verhoging plaatsvinden voor 2020
  • Er zal geen splitsing komen in de functie secretaris/penningmeester
  • Susanne Scharer (Communicatie en PR) heeft afscheid genomen van het bestuur en heeft een goede opvolging gevonden in Lenie van der Zande van Comm-On +
  • Het bestuur heeft een ieder opgeroepen om meer introducees uit te nodigen
  • Decharge werd verleend aan het bestuur

Daarna is er nog tijd genoeg om te netwerken…………..

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid

Tom Baerends van Financieringsgilde Nederveluwe

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op 23 mei a.s. (i.v.m. Hemelvaart op 30 mei)
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van te voren op via info@mkbvalleiregio.nl
  3. Bruis jij van de leuke ideeën voor een activiteit? Misschien is een functie in de activiteitencommissie dan wat voor je……….. Informatie hierover ontvang je via de bestuursleden of via info@mkbvalleiregio.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.
Graag tot 23 mei a.s. Het bestuur.

Prins Petfoods & ALV