ALV en Fabulous Workspots


Voor de meesten van ons was dit de eerste kennismaking met het landgoed Groot Nergena in Bennekom. In het statige pand langs de dr. Willem Dreeslaan is het bedrijf Fabulous Workspots van Cora Peters-Bakker gevestigd en zij was deze avond onze gastvrouw.
 
Onze voorzitter Bas van Riel heette iedereen welkom en de introducees kregen de kans zich voor te stellen. Merijn Quakkelaar hield zijn bedrijfspresentatie van zijn bedrijf Quakkelaar fotografie en liet indrukwekkende foto’s zien, gemaakt met aandacht en liefde.

Cora vertelde meer over het ontstaan van haar bedrijf Fabulous Workspots, dat ze eigenhandig heeft verbouwd en opgebouwd na een heftige periode in haar leven. Dit heeft haar gesterkt in het realiseren van een droom. Na haar verhaal  kregen we in 2 groepen een rondleiding langs de diverse werkplekken, trainingsruimten en vergaderplekken die zeer professioneel en sfeervol zijn ingericht.


Bij terugkomst in de ruime vergaderzaal hebben we genoten van een goed verzorgd buffet waarna de voorzitter de Algemene ledenvergadering opende.

Tijdens en na de heldere presentaties en met algemene goedkeuring werd de ALV afgesloten en startte de netwerkborrel. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waarin weer eens duidelijk werd dat MKB Valleiregio een ontzettend boeiende en interessante club is om lid van te zijn.

Foto overzicht
Klik hier voor een foto overzicht.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 24 september 2020. We komen dan samen bij Joris Brood in de Mauritskazerne in Ede. Vincent Doelman van Doelbewust Online Marketing verzorgt voor ons een workshop over Onlinestrategie en LinkedIn.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op 24 september.

Het bestuur.