!!LOCATIE & THEMA GEWIJZIGD!! Hoe word ik jouw ambassadeur?

Let op: Locatie is gewijzigd naar Ondernemerscentrum Bouwstede B.V., Galvanistraat 1, 6716 AE Ede

Ook de invulling van deze bijeenkomst is door omstandigheden aangepast, wij gaan nu speed-netwerk-daten. 

Het thema LinkedIn: Het nieuwe online goud voor meer leads is verplaatst naar de bijeenkomst van donderdag 29 oktober a.s..

Speed-netwerk-daten | Hoe word ik jouw ambassadeur?

Salesgoeroe Jos Burgers deed onderzoek naar klanttevredenheid. Zijn boodschap is: wees niet bang om je klanten eens iets extra’s te geven, want zo creëer je ambassadeurs. Klanten die ‘gewoon’ tevreden zijn, zullen dat niet zomaar tegen anderen zeggen. Je hebt als leverancier meer nodig om positieve effecten te bereiken, zodat klanten ambassadeurs worden en loyaal worden. Maar hoe krijg je iemand zo ver om ambassadeur te worden? Het belangrijkste is om als leverancier iets meer te bieden wat de klant niet verwacht. Iets waardoor hij denkt: ‘hier kom ik vaker terug’. Maar doe ook aan verwachtingsmanagement.

Doel vanavond is onderzoeken hoe de ander jou kan aanbevelen bij zijn/haar relaties. Hiervoor gaan we speed-netwerk-daten en met elkaar het gesprek aan. Dit doen we in groepen van 2 mensen (A en B) gedurende 4 minuten. A vertelt kort wat hij doet en welke klanten hij zoekt. B (de ambassadeur) luistert en stelt vragen om een goed beeld te krijgen van A. Daarna vertelt B hoe hij haar/hem gaat aanbevelen. Na 2 minuten gaan we wisselen van rol. Na 4 minuten blijft er 1 zitten (sticker op naambadge) en de ander zoekt een nieuwe gesprekspartner (max 1 minuut). Tijdens de bijeenkomst van 29 oktober a.s. kunnen mensen aangeven of en hoe bepaalde aanbevelingen concreet zijn geworden. 

Programma

19:30 Inloop met koffie/thee
20:00 Opening en voorstellen introducees
20:10 Joris over JorisBrood
20:15 1 op 1: Hoe word ik jouw ambassadeur? 12 rondes van ieder 5 min.
21:15 Netwerken met hapje en drankje
22:30 Einde

Locatie

Ondernemerscentrum Bouwstede B.V., Galvanistraat 1, 6716 AE Ede

Wij ontmoeten je graag tijdens deze aangepaste netwerkbijeenkomst van donderdag 24 september 2020 in Ede.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!