28 maart 2019 | Brexit Night: UK Goodbye?

In verband met de Brexit Night waren we te gast bij Robert’s Pub in Veenendaal.

Voorzitter Bas van Riel opende deze bijeenkomst met het heugelijke feit dat Tina Kiyumarsi een gezonde zoon, genaamd Ryan, afgelopen woensdag gekregen heeft. Ook blikken we terug op de geslaagde vorige bijeenkomst bij Crop (waar Tina werkzaam is en toen gewoon nog aan het werk was). De introducees krijgen de gelegenheid zich kort voor te stellen.

‘’De Speaker’’ van Robert’s Pub vertelt ons dat de pub sinds 2004 bestaat. Het is een onvervalste Engelse Pub (in tegenstelling tot de andere pubs die Iers zijn) met een uniek interieur en een nostalgische gezelligheid. Het terras is het drukste terras in Veenendaal. Ze hebben ook diverse prijzen gewonnen waaronder de prijs van Guinness zelf voor het beste uitserveren van het bier. De medewerkers hebben veel kennis van de bieren en volgen ook een opleiding van te  voren. Verder is er elke maand live muziek met internationale bands en natuurlijk de pub-quiz.

Er werden acht groepen gevormd van gemiddeld 5 personen. Het onderwerp bestond natuurlijk grotendeels uit de Brexit. Het was niet alleen gezellig maar ook leerzaam aangezien de vragen best pittig waren.

Uiteindelijk waren er prijzen voor het team met de meest originele naam, dit werd gewonnen door A-may-zingen voor het team dat de meeste vragen, in 5 categorieën, goed had. De grote winnaar hiervan was het team van Jan van Santen, Hans van der Knijff, Richard Bruinier, Richard Visser en Bas van Riel (ze hadden het maar druk met google haha).

Aansluitend was er nog tijd genoeg om te netwerken onder het genot van de (speciale) bieren en hapjes.

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid:
Mario Buras van A.T. Groep

Nieuws en mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op 25 april a.s. en dan hebben we een bedrijfsbezoek bij Prins Petfoods te Veenendaal, ook houden we die avond onze Algemene Leden Vergadering. De stukken hiervoor vind je twee weken van te voren op onze website, zodat je tot vóór de vergadering de tijd hebt om te reageren.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van te voren op via info@mkbvalleiregio.nl
  3. Aangezien de laatste donderdag in mei op Hemelvaart valt zal de bijeenkomst gehouden worden op donderdag 23 mei 2019!
  4. Wij zijn nog steeds op zoek naar collega’s die de functie van activiteitencommissie, PR & Communicatie, secretaris en penningmeester willen vervullen. Informatie hierover ontvang je via de bestuursleden of via info@mkbvalleiregio.nl.

Wij hopen jullie te zien op 25 april,

Het Bestuur