Bedrijfsbezoek Prins Petfoods en Algemene ledenvergadering (ALV)

Als familiebedrijf staat Prins Petfoods al ruim vijftig jaar voor honden- en kattenvoeding op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Prins bouwt momenteel aan een nieuw bezoekerscentrum, dat eind 2019 zal worden geopend. Hier wil men laten zien wat ze onder passie voor huisdierenvoeding verstaan. Een plek waar producten een beleving worden en dromen werkelijkheid.

In het recent geopende auditorium krijgen we een impressie van het bedrijf en laten ze zien op welke manier zij betrokken zijn met de consument, welzijn en gezondheid van het dier en onze maatschappij.

Algemene Ledenvergadering (ALV)

In samenhang met het bedrijfsbezoek wordt de jaarlijkse ALV gehouden. Het bestuur vraagt iedereen nadrukkelijk om bij de ALV aanwezig te zijn.

Dit is een belangrijke bijeenkomst om de betrokkenheid bij en de continuïteit van onze vereniging te versterken. Om je voor te bereiden op deze avond kun je de agenda, jaarcijfers, begroting, voorstellen en notulen 2018  downloaden.       

Heb je vragen of opmerkingen? Voor een soepel verloop van de vergadering ontvangen we die graag vooraf schriftelijk op info@mkbvalleiregio.nl en uiterlijk woensdag 24 april vóór 17:00 uur.

Er liggen enkele exemplaren van de complete jaarrekening en begroting op de ontvangsttafel ter inzage.

Programma

17:30 uur: Ontvangst met thee en koffie
18:00 uur: Opening door de voorzitter + welkomstwoord Prins Petfoods
18:15 uur: Warm/koud buffet in de Verkadestraat
19:15 uur: Presentatie in het auditorium + bedrijfsrondleiding door Prins Petfoods
20:15 uur: Start ALV in auditorium
21:30 uur: Start netwerkborrel
22:30 uur: Einde MKB netwerkavond

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze  bijeenkomst. Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Locatie & parkeren 

Prins Bezoekerscentrum, Accustraat 1, 3903 LX Veenendaal

Je kunt parkeren aan de voorkant van het pand, aan de zijkant van het pand zowel voor als achter het hek en voor de panden op Accustraat 3-5 en Accustraat 11.

Graag uitsluitend parkeren in de parkeervakken!

We zien je graag op donderdag 25 april 2019, het bestuur.