28 februari 2019 | Hoe raakt het Belastingplan 2019 MKB-ondernemers financieel?

We zijn op bezoek bij Crop te Ede

Wat een hartelijke ontvangst door Robin Koelewijn (één van de partners bij Crop) en zijn team op deze centraal gelegen locatie te Ede.

Onze voorzitter Bas van Riel genoot van zijn vakantie en dus opende Susanne Scharer deze bijeenkomst. We blikken terug op onze vorige (nieuwjaars)bijeenkomst bij brouwerij Onder de Linden in Wageningen waar we na een korte uitleg en rondleiding konden proeven van zelf gebrouwen bier en whisky. Caroline Gerressen van FISQ gaf een heel duidelijke presentatie over bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht.

Ook vanavond worden de foto’s weer gemaakt door Merijn Quakkelaar van Quakkelaar Fotografie en de bedrijfsfilm is van Colin Stakenborg van Stakenborg Media. Graag aangeven mocht je niet op beeld vastgelegd willen worden.

De introducees krijgen ook vanavond de gelegenheid zich kort voor te stellen.

Dan is het woord aan Duncan van Koesveld van Crop. Het volledige dienstenpakket van Crop bestaat uit Accountancy, Belastingadvies, Corporate finance, HR services, Legal en IT services. Duncan neemt ons mee in de fiscale maatregelen belastingplan 2019, tips en aandachtspunten voor boekjaar 2019 en enkele praktijkvoorbeelden voor belastingbesparing. Tevens ontvangen we nog een brochure waarin o.a. de presentatie zit.

Aansluitend werd er nog druk genetwerkt met een drankje en heerlijke hapjes van Edwin Lodder van de Bourgondiër.

Klik hier voor het volledige foto overzicht.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op 28 maart a.s.: Brexit Night bij Robert’s Pub te Veenendaal met o.a. darts, pool, een heuse pubquiz, Stout beer en networking!!!
  2. Wij zijn trots op de nieuwe website van MKB Valleiregio gemaakt door Doelbewust Online Marketing.
  3. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties en verzoeken jullie tevens om in te loggen met het eenmalige wachtwoord dat jullie vorige week hebben ontvangen om te kunnen resetten (vergeet niet om je wachtoord en gebruikersnaam daarna te personaliseren) en je profiel te checken c.q. aan te passen.
  4. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van te voren op via info@mkbvalleiregio.nl.
  5. Aangezien de laatste donderdag in mei op Hemelvaart valt zal de bijeenkomst gehouden worden op donderdag 23 mei 2019!
  6. Wij zijn nog steeds  op zoek naar collega’s die de functie van activiteitencommissie, PR & Communicatie, secretaris en penningmeester willen vervullen. Informatie hierover ontvang je via de bestuursleden of via info@mkbvalleiregio.nl.