Zomer BBQ met wijnproeverij in Wijngaard Zuid-Veluwe Wageningen

Vandaag gingen we in de herkansing. Vorig jaar was deze bijeenkomst wegens slechte weersverwachting geannuleerd, maar deze keer was het prima weer. En wat hebben we genoten.

Na de officiële opening door onze voorzitter Caroline heeft Erik Heijmans, enthousiast bestuurslid van de wijngaard, ons meegenomen in het ontstaan en de ontwikkeling van het prachtig gelegen wijngoed. Ondanks dat het niet heel groot is, worden toch jaarlijks drie tot vier soorten wijn geproduceerd, die wij uiteraard gingen proeven.

Proeverij en vers gerookte zalm

Terwijl Erik ons meenam in zijn verhaal werd naast ons vers gerookte zalmfilet bereid. Samen met de proeverij van wijnen werden de smaakpapillen dan ook behoorlijk gestreeld; een feestje voor de innerlijke mens. Aan de tafels werd gezellig gepraat, gelachen en over de business gesproken. Onze introducees voelden zich duidelijk welkom en opgenomen in de groep.

Trouwen tussen de wijnstokken

Na al dat lekkers nodigde het glooiende landschap uit tot een wandeling. De vele vrijwilligershanden en een biologisch productieproces met tijd en aandacht maken deze smaakvolle wijn met diepgang. Dit schitterende decor is een officiële plek voor het voltrekken van huwelijksceremonies en is zelfs geschikt als uitvaartlocatie.

In opperbeste stemming zetten we onze netwerkbijeenkomst voort. Uit respect voor het welzijn van de dieren, maar ook voor onze eigen veiligheid moesten we voor zonsondergang het terrein hebben verlaten. Het kostte wel wat moeite om iedereen op tijd naar huis te krijgen…

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Welkom aan onze nieuwe leden

Wij heten van harte welkom: Bert van Leeuwen van Lagarde Groep in Barneveld.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 31 augustus staat de Crazy88 Beetle Tour met BBQ in Otterlo op de agenda.

Introducees zijn van harte welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.

  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 31 augustus.

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum