Zakelijke conflicten en de kracht van de oplossing

Op het immense terrein van Wageningen University & Research met haar moderne en indrukwekkende gebouwen ontmoetten we elkaar bij Impulse. Het ontmoetingscentrum van de Campus waar het gonst van activiteiten, die variëren van debatten en lunchlezingen tot concerten en exposities.

In de collegebanken

Ondanks de herfstvakantie konden we rekenen op een leuke opkomst en dat had natuurlijk alles te maken met het interessante onderwerp. We namen plaats in de collegebanken in hoekopstelling waarmee het geheel een vertrouwelijke sfeer kreeg. En dat paste weer bij het thema van de avond. Onze voorzitter Caroline Gerressen blikte in haar welkomstwoord vooruit op een aantal verrassende bijeenkomsten. Het overzicht van de activiteiten verschijnt binnenkort op de website, dus houd die in de gaten want er ligt iets bijzonders in ’t verschiet!

Met verve en vaart

Nadat de introducees hun bedrijf hadden gepitcht, waren we toe aan het thema van de avond. Hèt specialisme van onze gastspreker Richard Vonk van Van Veen Advocaten uit Ede. Met verve en vaart nam Richard ons mee in de in en outs van zijn werk als advocaat en mediator. Waar de advocaat partijdig en vakinhoudelijk is, vindt mediation plaats op vrijwillige basis. Klik hier (hyperlink toevoegen) voor een impressie.

Stof tot nadenken en netwerken

Aan de hand van een aantal casussen uit het arbeidsrecht werden beide opties geïllustreerd; adviseren versus informeren, met conflictoplossing als grote gemene deler. Met dank aan Richard waren we wijzer geworden in de voor- en nadelen èn hadden we stof tot nadenken en… netwerken.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 24 november zijn we op bedrijfsbezoek bij Online Marketing Agency in Ede voor marketing en zoekmachineoptimalisatie. Reden genoeg om extra introducees mee te nemen!
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 24 november.

Het bestuur

Zakelijke conflicten en de kracht van de oplossing