Wijnproeverij bij Residence Rhenen

De traditie is voortgezet: we beginnen het jaar door met elkaar het glas te heffen of een gezond en succesvol nieuwjaar. Dit keer met een wijnproeverij op een bijzondere en sfeervolle locatie in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug: Residence Rhenen.

Onze voorzitter Caroline opende de avond en verheugde zich in een goede opkomst met veel introducées. Een goed begin van het nieuwe jaar voor onze club.  

Geschiedenis van high-end horecalocatie

Eigenaar Paul Roorda nam ons mee door de rijke geschiedenis van deze locatie en langs alle eigenaren die steeds een high-end horeca boden door de jaren heen. Prachtige verhalen geïllustreerd door de originele foto’s van weleer. Gelardeerd met alle uitdagingen van het heden, het recente verleden en ook die in de toekomst. Want er liggen grote plannen in het verschiet om uit te breiden met een prachtig hotel. Dat laatste maakt dat deze enthousiaste ondernemer bruist van de energie, steeds zoekende naar oplossingen en met verve de uitdagingen het hoofd biedt. De passie voor het horecavak voel je als je het terrein oprijdt. 

Biologische wijnboeren

Le Baril is een onderneming gericht op kwaliteitschampagnes en wijnen. Zij hebben de wijnen bij de gerechten uitgezocht en prikkelden onze smaakpapillen met diverse smaakvolle wijnen. Met liefde en passie werd gesproken over hoe kleine biologische wijnboeren werden gevonden.

Culinair feestje

Na een bevlogen presentatie over de herkomst van de wijnen en hoe het ooit begon als hobby konden we genieten van een heerlijk 3-gangen diner vergezeld van de geselecteerde wijnen compleet met een zalige dessertwijn. En zo werd een avond van netwerken verheven tot een culinair feestje.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Welkom aan onze nieuwe leden

We heten van harte welkom: Marianne van Kooten van Marianne van Kooten Mediation!

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 29 februari is er een bedrijfsbezoek bij EQUUS Accountants en Belastingadviseurs, waarbij we inzicht krijgen in hoe het belastingplan 2024 MKB ondernemers financieel raakt. Introducees zijn van harte welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 29 februari a.s.

Het bestuur