Wet DBA, wat betekent dat?

Deze avond waren we te gast bij Vonk360. Onze nieuwe voorzitter Bas van Riel opende de avond om 20:00 uur en introducés kregen de gelegenheid zich voor te stellen.

Over Vonk 36
Vonk 36 is een full service businesslocatie, pal gelegen aan de A12, Veenendaal. Splinternieuw, praktisch en duurzaam ingericht. Met werkruimten voor ambitieuze ondernemers en dynamische werkplekken voor start-ups.

Wet DBA | Geert Dreschler MKB Accountants
Geert Dreschler van MKB Accountants uit Veenendaal gaf ons een verrassende presentatie voorzien van heldere uiteenzettingen inzake de Wet DBA en wat deze wet concreet betekent voor opdrachtgevers en opdrachtnemers.
Geert hartelijk bedankt voor deze inzichten.
Zondag met Lubach over de Wet DBA nog even bekijken? https://youtu.be/OG2O_bwsbxk

MKB Accountants, gespecialiseerd in accountancy voor MKB en ZZP, is in 2004 gestart op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau met meer dan 20 medewerkers.

Tijdens de borrel, aangekleed met heerlijke hapjes, werd er tot in de late uurtjes genetwerkt en we kijken daarmee terug op een zeer geslaagde avond bij Vonk360.

Klik hier voor een foto overzicht.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen
De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.

Heb je een idee voor een activiteit, of wil je doorgeven aan welk bedrijf jij een bezoek wilt brengen? Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Samenloop voor Hoop
Huib van Loon (Oxonia) en Christian den Hartog (Xantion) vragen jouw aandacht voor Samenloop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding. Naast deze wandelestafette waarin teamleden elkaar gedurende 24 uur afwisselen, welke plaatsvindt op 9 en 10 juni in Veenendaal, is het ook mogelijk om op verschillende manieren een donatie te doen.

De totale opbrengst van de Samenloop voor Hoop komt ten goede aan het wetenschappelijk kankeronderzoek dat KWF financiert. Meer informatie over het indrukwekkende programma en deelnemende teams aan de Samenloop is hier te lezen. Interesse om mee te doen of wil je weten hoe je een bijdrage kunt leveren? Neem contact op met Huib of Christian.

Bijeenkomst 29 juni 2017
Om jouw ondernemersgeest te prikkelen is er een zomerse netwerkactiviteit gepland. Lees meer en meld je aan voor de bijeenkomst van donderdag 29 juni 2017, inloop: 15:30 u. (LET OP: VERVROEGD!).

Het Bestuur