Varen over de Nederrijn

Wij werden hartelijk ontvangen bij Panorama Restaurant de Blaauwe kamer, van origine een steenfabriek, met een productie van zo’n 500.000 stenen per week, rond 1900. Van daaruit vertrokken wij richting safarischip De Blauwe Bever waar onze voorzitter de bijeenkomst om 16:30 officieel opende.

In opperbeste stemming en met een schitterende natuurreis voor de boeg namen we plaats op het overdekte bovendek van De Blauwe Bever. Ondanks de berichten waren de weergoden ons gunstig gezind. Na het welkomstwoord blikte Bas van Riel nog even terug op Samenloop voor Hoop (KWF) en er weerklonk een daverend applaus toen Bas vertelde dat er meer dan € 100.000 is opgebracht tijdens dit event!

Adembenemende vergezichten over de oevers van de Nederrijn. Kwelmoerassen, kreken en geulen gleden aan ons voorbij tijdens deze heerlijke vaart, terwijl de twee ervaren gidsen ons boeiende verhalen voorschotelden over de cultuurhistorie van dit gebied. Na afloop was een speciaal woord van dank aan hun adres dan ook zeer op zijn plaats. Onderweg was er natuurlijk volop gelegenheid om contacten te leggen en bij te praten.

De wandelaars onder ons bereidden zich inmiddels voor op een werkelijk wonderschone voetsafari door natuurgebied De Blauwe Kamer, waar de bloeiende zwarte mosterd ons omarmde. In de verte zagen we jonge stieren grazen, terwijl we ons tegoed deden aan de schitterende panorama’s en de goede gesprekken.

Na terugkomst in het restaurant stond een heerlijk buffet voor ons klaar. Voor wie het terras verkoos: de nieuwsgierige, oogstrelende blikken van de damherten kreeg je er gratis bij. Een glaasje wijn, een kopje koffie en… een bonbonnetje maakte dit netwerkevent van MKB Valleiregio tot de perfecte zomerafsluiting!

Wij wensen jou een fijne zomervakantie toe en tot 31 augustus!

Welkom aan onze nieuwe leden
Margreet van Roest van organiseert en regelt vof
Mirjam Wobbes van MAWD Adm. en Dienstverlening

Foto’s volgen nog.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen
Let op! Inlooptijd Bijeenkomst 31 augustus is vervroegd. Inloop vanaf 17:30 uur
Tijdens de netwerkbijeenkomst van 31 augustus ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Wildkanseltocht. Na de maaltijd vertrekken wij samen met de boswachter voor een fietstocht naar de overdekte wildkansel om o.a. herten, wilde zwijnen en ander wild te spotten. Meld je hier aan en lees meer:

De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.

Heb je een idee voor een activiteit, of wil je doorgeven aan welk bedrijf jij een bezoek wilt brengen? Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Het Bestuur