Tussen kunst & kitsch bij MKB Valleiregio

Huib van Loon opende om 20:00 uur de avond en introducés kregen de gelegenheid zich voor te stellen.

Nando Eskes, initiatiefnemer en eigenaar Van de Edesche Concertzaal en Jan-Willem van Ree, artistiek manager vertelden over de ontwikkeling van de afgelopen drie jaar. Het oude kerkgebouw in Ede Noord doet nu dienst als ondernemerscentrum, concertzaal en op zondagen vindt hier de eredienst plaats.

In de afgelopen drie jaar heeft de concertzaal een grote naam opgebouwd in de wereld van klassieke muziek. Mede dankzij de goede akoestiek en de bijzondere Bösendorfer Imperial concertvleugel met extra klavier.

Feel Good Mode&Show
Erelid Gert-Jan Schoot en Antoinette gaven een sfeerverslag over de Feel Good Mode&Show, die dit jaar voor de 11e keer op rij gehouden wordt. Met dit mooie initiatief worden gehandicapten een dag volledig in het zonnetje gezet en met sponsorgeld worden veel goede doelen in de regio gesteund.
Ook sponsor worden? www.feelgoodmodeshow.nl

Kunst of kitsch?
Onze veilingmeester, Albert Keddeman nam ons mee in de wereld van taxaties en veilingen en we hingen aan zijn lippen. En ja, tussen de ingebrachte stukken was kitsch aanwezig, met een mooi verhaal, maar ook echte kunst ter waarde van ruim € 2.000,00.

Tijdens de borrel werd er nog lang nagepraat over de taxaties, waarbij diverse kunstschatten, zwaarden en urnen toch een andere waarde hadden dan verwacht. Er werd tot in de late uurtjes genetwerkt en we kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Mededelingen
• 21 april 2016 bedrijfsbezoek bij HSV en Algemene Leden Vergadering.
Let op inloop is vanaf 17:30 uur en wij zorgen voor eten. Laat even weten als je dieetwensen hebt: info@mkbvalleiregio.nl
• 18 april a.s. vindt de Feel Good Mode&Show plaats.
Voor meer informatie en kaarten: www.feelgoodmodeshow.nl.
• Voor de activiteitencommissie zijn wij op zoek naar kandidaten, dus heb je leuke ideeën of ben je een kei in het organiseren van events, meld je aan. Je hoeft niet persé zitting te nemen in het bestuur.

Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Volgende bijeenkomst
De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 april 2016, inloop vanaf 17:30 uur! We ontdekken The Hidden Inventions van Particle Foam bij HSV en houden aansluitend onze Algemene Leden Vergadering.

Het Bestuur