TrippleP netwerken

Deze clubavond werd bij Hotel ’t Paviljoen in Rhenen gehouden en om 20:00 uur opende voorzitter Bas van Riel de avond. Wij werden hartelijk welkom geheten en na de pitches van de introducees ging de netwerkavond van start.

TrippleP netwerken
In groepen van drie werd er, gedurende 15 minuten, stilgestaan bij de passies van onze medeondernemers en ontstonden er interessante gesprekken. Ook werd er gekeken naar hoe we elkaar kunnen versterken en of we business voor elkaar kunnen genereren. Erg leuk dat wij elkaar, met deze manier van netwerken, zakelijk weer wat beter hebben leren kennen.

Borrel & vrij netwerken
Iedereen had de smaak goed te pakken en tot in de late uurtjes werd er, onder het genot van een hapje en drankje, enthousiast genetwerkt en bijgepraat. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde bijeenkomst.

Foto overzicht
Bekijk hier het foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Arie de Bruin van Cloudbeheerder.it

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen
Ontvang je de laatste tijd geen e-mails meer van MKB Valleiregio? Check je spam box.
Is daar geen uitnodiging of verslag te vinden? Stuur dan een bericht naar info@mkbvalleiregio.nl
.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering, april 2018, neemt Mirjam Ouwehand afscheid als bestuurslid. Het bestuur is daarom op zoek naar iemand die haar taken t.b.v. de communicatie van MKB Valleiregio op zich wil nemen. Heb jij o.a. kennis van social media, kan je wervende teksten schrijven en wil je graag een bijdrage leveren aan onze bruisende netwerkclub? Neem dan contact op met de voorzitter of met één van de andere bestuursleden en stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl
.
Tijdens de bijeenkomst van 14 december a.s. sluiten we het MKB Valleiregio netwerkjaar feestelijk af. Kom ook, lees meer en meld je hier aan
.
De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.

Heb je een idee voor een activiteit, of wil je doorgeven aan welk bedrijf jij een bezoek wilt brengen? Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Het Bestuur