Succesvol Grenzen Verleggen!

Dit keer was MKB Valleiregio te gast bij Fletcher Hotel-Restaurant de Wageningsche Berg te Wageningen. Vanaf 19:30 uur mochten wij de eerste bezoekers ontvangen voor ons jaarlijkse event, met het thema “Succesvol Grenzen Verleggen!” Met ruim 160 aanmeldingen, stroomde de zaal snel vol en werd er onder het genot van een drankje en een versnapering al druk genetwerkt.

Na een hartelijk welkom, door onze voorzitter Annelyn de Boer, begon het officiële deel van de avond. Het publiek werd door Wereldrecordhoudster Freediving, Nanja van den Broek, meegenomen in hoe zij haar droom heeft kunnen verwezenlijken. Om succesvol te worden en een wereldrecord te kunnen vestigen moest ze over haar eigen grenzen gaan. Zij legde de link naar zakelijk succes en de zaal ontving enkele praktische tips.

Alfons Wispels, van Raedthuys Pure Energie, vertelde gedreven over zijn ontdekkingstocht naar succes en ondernemerschap. Geef medewerkers de ruimte en verantwoordelijkheid, mensen presteren beter wanneer je ze niét begrenst”, was een van zijn tips die hij in zijn eigen bedrijf tot uiting laat komen en die goed werkt. Via zijn eigen valkuilen en successen liep hij zijn zakelijke leven langs en gaf tussendoor op een humorvolle manier zijn ontdekkingen door aan de ondernemers in de zaal.

Dinerbon
Eén bezoeker had zowaar prijs en vond een Dinnerbon onder zijn stoel! De Wageningsche Berg bood op deze ludieke wijze een diner in hun restaurant aan. Uiteraard werd de prijs met blijdschap in ontvangst genomen.

Sponsoren MKB Valleiregio Succesvol Grenzen Verleggen!
Hartelijk dank aan onze Business Event Sponsoren die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt:
kLoud teLecom (Hoofdsponsor)
MediaSolutions.

Netwerkborrel
Tijdens de netwerkborrel was er tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Tot in de late uurtjes werd er nagepraat en contact met elkaar gelegd.

klik hier voor een foto overzicht.

Een warm welkom aan onze nieuwe leden
Autobedrijf van Ginkel- Jan van Ginkel
FISQ – Caroline Gerressen

We kijken met veel plezier terug op een bruisende en inspirerende avond in de Vallei en wij bedanken iedereen die aan deze succesvolle avond een bijdrage heeft geleverd.

Mededelingen
• Op donderdag 15 december vanaf 19:30 uur hebben wij de laatste bijeenkomst van dit jaar, o.a. met Butler Laurens en een kerstborrel. Aanmelden kan via de website.
• Voor de activiteitencommissie zijn wij op zoek naar kandidaten, dus heb je leuke ideeën of organiseer je graag events, meld je aan. Je hoeft niet persé zitting te nemen in het bestuur.
• Vind je het leuk om ook eens een verslag te schrijven over een van onze bijeenkomsten? Meld je dan aan bij het bestuur.
• De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.
• Op 9 en 10 juni 2017 vindt Samenloop voor Hoop (KWF) plaats. Wil je meelopen of heb je een ander idee om je steentje bij te dragen, meld je dan aan bij Huib van Loon. Hij is bezig om een team samen te stellen.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor de activiteitencommissie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Het Bestuur