Stop met verkopen, start met gekocht worden


In het gezellige Onky Donky Huis naast Ouwehands Dierenpark worden we hartelijk ontvangen door de ambassadeurs van deze bijzondere stichting

Onze voorzitter Bas van Riel heet iedereen welkom en de introducees krijgen de kans zich voor te stellen. Kevin Ike van ‘Van ei naar kip’ verrast ons met zijn ledenpitch.

Daarna wordt het winterse buffet geopend en kunnen we allemaal gezellig eten aan de lange tafel.

Als iedereen voldaan is na de lekkere maaltijd vertelt José van Daal, operationeel manager bij Stichting Onky Donky, enthousiast over de waarde van het huis. Onky Donky verzorgt voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar die langdurig ziek zijn, lichamelijk of verstandelijk beperkt zijn of onder de armoedegrens leven een onvergetelijke dag in het gezellige, liefdevolle huis.

Hierna neemt Fius van Laar ons mee in zijn workshop: ‘Stop met verkopen, start met gekocht worden!’

Het is zijn overtuiging dat iedereen kan leren verkopen, omdat verkopen een verandering in gevoel is. Een kwestie van de knop omzetten. Verkopen hoeft beslist niet iets te zijn om tegenop te zien, maar is leuk, uitdagend en levert je – naast omzet – een behoorlijke dosis zelfkennis op.


Aan de hand van prikkelende vragen en actieve werkvormen worden we uitgedaagd om na te denken over wie we zelf zijn, wat de kenmerken zijn van het zg. Disc Model (blauw, rood, groen en geel) en wat de leidmotieven zijn van de kleuren. Zijn advies: pas je gedrag aan je klant aan en resoneer.

Na afloop was er genoeg stof tot nadenken om te delen tijdens het netwerken. Het was weer een gezellige en leerzame avond!

Foto overzicht
Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Danielle Tims van Tims Taxi

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 26 maart 2020 over het thema: Zakelijke conflicten en de kracht van de oplossing. Locatie: Wageningen UR.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op 26 maart!

Het bestuur.