Speeddaten bij Bouwstede, Ede


Zakelijk speeddaten bleek ook nu weer een perfect instrument voor een doeltreffende netwerkbijeenkomst. In verband met de veiligheidsmaatregelen hadden we besloten om deze avond niet bij Joris Brood te houden, zoals eerst de bedoeling was, maar bij Bouwstede vanwege de grote opkomst. Vanaf 19:30 uur stond thee, koffie en koek klaar in de hal van Bouwstede en kwam iedereen binnendruppelen in de grote zaal, die coronaproof was ingericht voor het beoogde doel van vanavond.
 
Onze voorzitter, Bas van Riel heette iedereen welkom en alle introducees mochten zich kort voorstellen. Roy Scholte van Qmotions Consultancy Group BV en Tom Baerends van het Financieringsgilde hielden hun ledenpitch.

Vervolgens gingen we in tweetallen speeddaten en elkaar bevragen om de kracht van het netwerk ten volle te kunnen benutten. Wat doe je, wat zijn je drijfveren, hoe kan ik jou helpen, waar ben je naar op zoek en welke frustraties kom je tegen. De tweetallen wisselden een aantal keer. Op deze manier hebben we in een vrij korte tijd met diverse mensen effectieve gesprekken kunnen voeren. Wie weet wat voor moois dit gaat opleveren!

Na al deze zittende gesprekken werd het tijd om de benen te strekken en een hapje en drankje te nuttigen. De openheid en het begrip voor elkaars werk van het speeddaten zorgde voor een ontspannen en gezellig vervolg waarbij we de tijd vergaten op deze succesvolle avond.

Foto overzicht
Klik hier 
voor een foto overzicht.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 29 oktober 2020. We komen dan samen bij de koffiekamer van Boerderij Hoekelum en Vincent Doelman van Doelbewust Online.
  2. Marketing verzorgt voor ons een workshop over Onlinestrategie en LinkedIn.
  3. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Let op: Voor veilig netwerken zijn alleen de eerste 30 aanmeldingen van een plek verzekerd; ‘dus meld je snel aan!’

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op 29 oktober.

Het bestuur.