Rondleiding BIT-MeetMe in Ede en Algemene Ledenvergadering

In verband met veiligheidsvoorschriften voor de rondleiding bij BIT-MeetMe startte deze avond rond vijf uur. Na de hartelijke ontvangst in het conferentiecentrum met koffie en heerlijke verse koeken, werden we na de opening door voorzitter Caroline Gerressen in drie groepen verdeeld voor de rondleiding.

100% Nederlandse cloud

Onder leiding van de engineers van BIT kregen we een goed beeld. BIT NL Cloud verzorgt een 100% Nederlandse cloud. In dit datacenter vind je een veilige en stabiele omgeving voor IT-apparatuur. Zorg voor goede kwaliteit en continuïteit van het netwerk (internetverbindingen) zijn geborgd op indrukwekkende wijze en ook managed hosting en outsourcing behoren tot de mogelijkheden.

Irisscan

De fysieke beveiliging bestaat onder meer uit irisscan op cruciale plaatsen en protocollen voor aanmelden van bezoek door klanten.

Een directe stroomtoevoer met overcapaciteit staat klaar in geval van uitval en kasten vol opgeladen batterijen nemen binnen enkele seconden alles over. Drie enorme dieselaggregaten nemen het op hun beurt over van de batterijen. En alleen al onder de begane grond ligt zo’n 700 km aan bekabeling.

ALV

Op de agenda stond een verhoging van de contributie per 2025, voorzien van toelichting en onderbouwing door de voorzitter. De stijgende kosten hebben tevens geleid tot een aantal bestuursbesluiten, waaronder het aantal bijeenkomsten dat wordt teruggebracht van 11 naar 9 per jaar. De ledenvergadering heeft unaniem besloten om het voorstel aan te nemen.

Hierna werd de ALV afgesloten om aan twee grote tafels plaats te nemen en te genieten van een gevarieerd en smakelijk buffet, met gelegenheid tot netwerken.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 30 mei a.s. gaan we wandelen bij Kwintelooijen (Rhenen) en netwerken we aldaar in het “House of Birds”. Introducees Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 30,- excl. btw (€ 36,30 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 25 november 2021. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 30 mei 2024.

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum