PubQUIZ Time!

Ditmaal was het PubQUIZ Time! voor de leden van MKB Valleiregio onder leiding van een heuse quizmaster. Voorzitter Bas van Riel nam het woord en heette iedereen welkom. Ons nieuwe lid, Andries Willemse van Equus Accountants en Belastingadviseurs, en de introducees kregen de gelegenheid om zich voor te stellen.

De quizmaster gaf ons vervolgens instructies voor het starten van de pubquiz. Met onze telefoon als bedieningspaneel werd de stand online bijgehouden. We speelden 5 rondes met uiteenlopende vragen, van muziek tot sport en van geschiedenis tot films. Hoe sneller je reageerde, des te meer punten je buit kon maken. We kregen twee keer een tussenstand te zien en dat zorgde uiteraard voor een geduchte competitie.

Na afloop van de pubquiz was er nog gelegenheid tot virtueel netwerken, al dan niet onder het genot, van een drankje en was ook deze gezellige onlineavond weer voorbij.

Welkom aan ons nieuwe lid
Andries Willemse van EQUUS Accountants en Belastingadviseurs.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 25 maart 2021: Presentatie: de kracht van mediation in Impulse Wageningen Campus.
    Let op: Als hiervoor een online-bijeenkomst in de plaats komt, houd dan in de gaten dat je aanmelding bij deze bijeenkomst op de website terechtkomt.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 25 maart 2021.

Het bestuur.