Presentatie bij Countus in Wageningen

In Wageningen werden we gastvrij ontvangen door Countus met een lekkere kop koffie of thee en bijpassend Countus-taartje. Zoals elk jaar heeft de belastingdienst op de derde dinsdag van september een koffertje vol met plannen, die veelal in het nieuwe jaar belastingplichtigen raken. Dit jaar waren er best veel wijzigingen voor ondernemers. Voor Countus lag hier een uitdaging.

Winnaar innovatieprijs Pieter van Rijbroek

De avond werd geopend door onze voorzitter Caroline Gerressen. Een van onze leden, Pieter van Rijbroek kennen wij van zijn onderneming Van Rijbroek Financieel advies, voornamelijk gericht op agro. Maar wat velen niet wisten, is zijn betrokkenheid bij Algae Holland. Deze innovatieve onderneming op het gebied van toepassen van algen in de voedselketen, heeft de Smart Award én de publieksprijs bij de Rabobank StartToGrow Awards 2022 gewonnen.

Algen in de voedselketen

Een mooie gelegenheid om Pieter een podium te geven. En middels een verzorgde presentatie kregen we uitgelegd welke duurzaamheidsvoordelen kunnen worden bereikt met toepassing van algen in de voedselketen. Wij gaan er in de toekomst zeker mee te maken krijgen.

Countus en belastingperikelen

Specialisten Erik Hermsen en Simon van Veelen namen ons mee in de belastingontwikkelingen voor ondernemers. Niet alleen met getallen en percentages, maar vooral ook de achterliggende visie en de te verwachten toekomstige ontwikkelingen werden belicht. Er ontstonden levendige discussies met dank aan Countus die deze toch wat minder tot de verbeelding sprekende materie nog interessanter voor ons maakte aan de hand van praktijkvoorbeelden. Na afloop was het genoeglijk napraten bij de borrelplank.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 30 maart a.s. brengen we een bezoek aan Pacor Bags & Belts in Ede. Introducees zijn van harte welkom.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 30 maart. 

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum