Partytime @ MKB Valleiregio!

Met de aanwezigheid van ruim 70 leden en genodigden, de sfeervolle ambiance van kasteel Hoekelum, heerlijke versnaperingen, de swingende muzikale bijdrage van “Pure” en de verrassingsact van SyllyMagic, waren alle bestanddelen voor een geslaagd lustrumfeest voorhanden.

Rond 20:30 uur nam onze nieuwe voorzitter, Annelyn de Boer, het woord om deze feestavond te openen en werd iedereen welkom geheten.

Samen met Gert-Jan Schoot (oprichter en oud bestuurslid) en Alexander van Wirdum (lid van het eerste uur) werd er teruggeblikt naar de oprichting van Jong MKB, ruim 13 jaar geleden.

Wim van Esch (een van de oud voorzitters) vertelde over de afsplitsing van MKB Nederland, nu vijf jaar geleden, en de naamswijziging naar MKB Valleiregio. Deze afsplitsing bracht diverse voordelen met zich mee.
Zo kwam er meer geld beschikbaar voor de organisatie van leuke en interessante activiteiten voor de leden van deze bruisende netwerkclub.

Annelyn stond verder stil bij de toekomstmissie van het bestuur. Het belang van het leggen van verbindingen onderling, ter versterking van jouw zakelijke netwerk, doe je met en voor elkaar.

Ook mocht MKB Valleiregio de schriftelijke felicitaties ontvangen van Wethouder Willemien Vreugdenhill (Gemeente Ede).

Na een proost op het verleden, het heden en de toekomst werd de dans geopend en mochten we met de voetjes van de vloer!

Ons lid Sylvia Hofs, SyllyMagic, verzorgde een verrassingsact, waar menigeen versteld van stond. Zo lukte het haar o.a. om gedachten te lezen.

Tot in de late uurtjes werd er gezellig geborreld en gedanst. Alle aanwezige feestgangers hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid.

Wij kijken terug op een topfeest!

Welkom aan onze nieuwe leden
Arie Heijink van Rebel & Meure Advocaten
Hielke Butselaar van Habu schoonmaakorganisatie

Bronssponsor
Gerdo Lansing van LansingIT, Kloud telecom, is vanaf heden bronssponsor van MKB Valleiregio. Wij bedanken Gerdo hartelijk voor deze keuze. Wil je meer weten over de sponsorpakketten en hoe je de zichtbaarheid van jouw bedrijf kunt vergroten? Neem contact op met het bestuur of klik hier voor een overzicht.

Klik hier voor een foto overzicht.

Mededelingen
• Voor de activiteitencommissie zijn wij op zoek naar kandidaten, dus heb je leuke ideeën of organiseer je graag events, meld je aan. Je hoeft niet persé zitting te nemen in het bestuur.
• Vind je het leuk om ook eens een verslag te schrijven over een van onze bijeenkomsten? Meld je dan aan bij het bestuur.
• Reserveer donderdag 30 juni vanaf 14:00 uur in je agenda. We vertrekken op tijd richting Den Bosch.
(In het kader van het Jeroen Bosch jaar, één van meest invloedrijke Nederlandse meesters ooit, worden er speciale activiteiten in Den Bosch georganiseerd)
Met de wonderlijke klim op de Sint-Jan krijgen we een unieke en eenmalige kans om door de dakgoten van de Sint-Jan te wandelen en te genieten van een exclusief en adembenemend uitzicht over de stad en het natuurgebied ‘het Bossche Broek’. We gaan fluistervaren op de Binnendieze en aansluitend bourgondisch eten. Het belooft een heel bijzonder uitje te worden. De uitnodiging volgt binnenkort. Meld je dan snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.
• Gerdo Lansing, van LansingIT gaat meelopen tijdens de 100ste editie van de Vierdaagse van Nijmegen.
Tijdens deze editie loopt Gerdo voor een goed doel. Hij heeft zich daarom aangemeld op http://www.devierdaagsesponsorloop.nl/. Het is mogelijk om Gerdo en het goede doel te steunen door te doneren op: http://www.devierdaagsesponsorloop.nl/lopers/gerdo-lansing.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor de activiteitencommissie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Het Bestuur