Online Teambuilding Game: Moviebusters!

Voor jullie ligt het verslag van hopelijk de laatste online-avond voor de leden van MKB Valleiregio. We kijken er erg naar uit om elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten. Dit was ook de boodschap van onze voorzitter Bas van Riel die ons weer welkom heette en vol vertrouwen vooruitblikte.

We zaten allemaal klaar om ‘de mensheid’ te redden van een geheim genootschap. De teams werden ingedeeld door onze host en ieder kroop in de huid van een filmheld. Dat zorgde al voor hilariteit en toen moesten we nog beginnen! Door het doen van allerlei opdrachten: zingen, dansen, raadsels oplossen, foto’s en filmpjes maken konden we punten verdienen. Ondertussen liep de teller af dus er zat ook tijdsdruk op onze pogingen tot ontsnapping. We hebben ontzettend veel plezier met elkaar gehad, hetgeen resulteerde in bijzondere foto’s met zelfs een vergiet op ons hoofd (hoe verzin je het?!) en gekke bekken, maffe filmpjes en gezellige gesprekken na afloop. We kijken terug op een geslaagde netwerkavond in een bijzondere vorm!

Mededelingen

  • De volgende bijeenkomst is op donderdag 24 juni 2021: we hopen jullie in goede gezondheid en met inachtneming van de regels te mogen ontvangen bij Joris Brood, Verbindelaarsweg 90 in Ede op de Mauritskazerne. Houd ook de website in de gaten!
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 24 juni 2021.

Het bestuur.