ONLINE SPEEDDATE VOOR ONDERNEMERS

Een leuk verrassingspakket viel ons ditmaal ten deel en stond de dag ervoor te prijken op onze deurmat! Mooie speciaalbiertjes met klinkende namen en andere versnaperingen vergezelden ons op deze speeddate-avond op veler verzoek. Ditmaal virtueel via een professioneel programma voor zakelijk daten.

Bas van Riel, onze voorzitter, trapte de avond af met een welkomstwoord en een vooruitblik. Daarna legde onze organisator uit wat de stappen waren en konden we via een speciale link van start met netwerk-daten.
We kregen ruimschoots de tijd om elkaar met zijn tweeën bij te praten over allerlei zaken zowel persoonlijk als zakelijk en ondanks dat we elkaar inmiddels wel kennen, blijft zo’n tête-à-tête toch zeer de moeite waard. Vooraf wisten we niet wie we als gesprekspartner zouden krijgen; dus het verrassingselement was groot. Met in totaal zo’n 8 gespreksrondes vol opgefriste wetenswaardigheden, waarna we na afloop nog gezellig hebben nagenoten van de lekkere drankjes en netwerkgesprekken.

Hoewel we uitzien naar de ouderwetse offline bijeenkomsten was het ook deze virtuele avond goed toeven samen, met persoonlijke aandacht en tijd voor een goed gesprek naast de vertrouwde, plezierige laagdrempeligheid van onze ondernemersclub.

Welkom aan ons nieuwe lid

Robin van Beek van Omnitief Huisstijl en websiteontwerp.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 29 april 2021: Online Muziekbingo.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.