Online Muziek-Bingo-Borrel-Show


Ditmaal hadden we een muziekbingo voor de leden van MKB Valleiregio onder leiding van twee heuse dj’s. Voorzitter Bas van Riel nam vooraf het woord en heette iedereen welkom. Via een link in de chat kwamen we bij onze eigen digitale muziek-bingokaart. Iedereen zat klaar met een biertje of wijntje uit het verrassingspakket en we begonnen het spel. Op de digitale bingokaart stonden afbeeldingen van zangers/ bands en als we het lied herkenden moesten we de bijbehorende afbeelding afkruisen. Degene die als eerste BINGO riep kreeg een glamping overnachting cadeau. Het was wel opletten want als je een foute BINGO had, moest je een liedje zingen.
 
De volgende BINGO was voor een kruis op de kaart, maar helaas; de valse inzender mocht een liedje zingen. Een paar rondes verder oogstte de volgende meer succes en scoorde een Beach-dag cadeau. Het was geweldig om te zien hoe veel ondernemers meezongen en swingden op de diverse liedjes; er was voor diverse smaken wel een lied te horen. De uiteindelijke winnaar van deze avond met een volle Bingo kaart won een Wipe-out! Hilariteit rondom, want of je daar nou blij mee moest zijn viel te bezien, of liever te ondergaan… 😉
 
Na afloop van deze online Muziek Bingo was er nog gelegenheid tot virtueel netwerken onder het genot van een drankje en was ook deze muzikale onlineavond weer voorbij.