Online Escape game: Save Arnhem!

Wat was het ontzettend leuk om elkaar weer te zien, al was het dan digitaal.
Er stond ons een uitdagende opdracht te wachten namelijk “Save Arnhem”.
Onze voorzitter Bas van Riel heette ons welkom en vertelde dat we vanaf nu maandelijks weer een bijeenkomst hebben. Fysiek indien mogelijk en zo niet, dan online. Hierna gaf de host van het spel ons uitleg over het verdere verloop van de avond.

We werden in verschillende groepen gezet en toen kon het spel beginnen. Via ingenieuze vragen, goed lezen en puzzels oplossen moesten we uitvinden hoe Arnhem bedreigd werd en de dreiging uitschakelen. De tijd vloog voorbij met het bekijken van bomtekeningen, Facebookpagina’s, plattegronden, foto’s, venndiagrammen en boodschappen in geheimtaal. Het spel zat ontzettend goed in elkaar en zorgde voor spanning en een winnaarsmentaliteit. Na afloop kwamen we weer bij elkaar en bleek dat de Overwinnaars het verst waren gekomen in het ontmantelen van de bom.

Welkom aan ons nieuwe lid
Christian den Hartog van SPEYK B.V.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  1. De volgende bijeenkomst is op donderdag 25 februari 2021. We komen dan samen bij de koffiekamer van Boerderij Hoekelum en Vincent Doelman van Doelbewust Online Marketing verzorgt voor ons een workshop over Onlinestrategie en LinkedIn.
    Let op: Als hiervoor een online-bijeenkomst in de plaats komt, houd dan in de gaten dat je aanmelding bij deze bijeenkomst op de website terechtkomt.
  2. Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op 25 februari 2021.

Het bestuur.