Netwerkspel Beehives

Annelyn de Boer opende om 20:00 uur onze clubavond en wij werden welkom geheten bij “Bij Jan Willem”. Na de pitches van de introducees stond Annelyn stil bij het Business Event 2016. Dit jaar met het thema “Succesvol Grenzen Verleggen”.
De voorbereidingen zijn in volle gang en we verwachten ca. 300 ondernemers uit de regio en daarbuiten.
Om jouw bedrijf extra exposure te geven, voor en tijdens dit Business Event, hebben we een tweetal mooie sponsorpakketten beschikbaar.
Bekijk hier de pakketten en meld je aan! Kloud TeLecom (Gerdo Lansing) is inmiddels hoofdsponsor geworden van dit event, een mooie kans voor Gerdo en superleuk voor MKB Valleiregio.

Ook is MKB Valleiregio naar Businessclubradio (EdeFM) geweest, bekijk hier de uitzending.

Beehives
Michiel van de Watering (Thexton Armstrong) verzorgde de begeleiding van het netwerkspel Beehives. Na uitleg van de spelregels gingen we snel van start.

Het spel gaat zo: Zes mensen per tafel – de Bijenkorf met haar bijen.
Iedereen bedenkt een vraag met wie hij in contact wil komen binnen en buiten MKB Valleiregio om ‘zaken te kunnen doen’ . Wanneer je vraag aan de beurt is dan ben jij de koningin.
Je legt je vraag kort uit aan jouw tafelgenoten en één tafelgenoot – de werkbij – gaat op pad langs de andere tafels om jouw vraag te stellen.
Wanneer iemand aan een andere tafel de vraag kan invullen, of iemand uit zijn/haar netwerk kent die jou kan helpen, dan wordt het visitekaartje van die persoon meegegeven aan de werkbij.
Daarna vertrekt de werkbij naar een volgende tafel om ook daar informatie voor jou te verzamelen etc. etc..
Nadat de ronde klaar is komt de werkbij terug bij de koningin, levert de visitekaartjes in en doet verslag. In de komende periode kan je contact opnemen met de mensen van wie jij een visitekaartje hebt ontvangen.

Het was een drukte van belang en er zijn mooie, verrassende verbindingen gelegd op deze avond.

Iedereen had de smaak goed te pakken en tot in de late uurtjes werd er, onder het genot van een hapje en een drankje, enthousiast genetwerkt en bijgepraat. Via deze weg willen we onze spelleider Michiel en alle aanwezigen bedanken. Jullie actieve inbreng heeft gezorgd voor een zeer geslaagde bijeenkomst.

Ook interesse om jouw bedrijf meer zichtbaar te maken? Wij hebben diverse sponsorpakketten om dit mogelijk te maken.

Welkom aan onze nieuwe leden
Mondial Waaijenberg Groep B.V. | Jan van Santen
Tuxis internet engineering | Ronald Otto

Mededelingen
• Voor de activiteitencommissie zijn wij op zoek naar kandidaten, dus heb je leuke ideeën of organiseer je graag events, meld je aan. Je hoeft niet persé zitting te nemen in het bestuur.
• Vind je het leuk om ook eens een verslag te schrijven over een van onze bijeenkomsten? Meld je dan aan bij het bestuur.
• Reserveer donderdag 27 oktober vanaf 19:30 uur in je agenda. Het thema voor deze avond is “Hoe gaat een rechtszaak?” Het wordt een interactieve avond met een echte praktijksimulatie.
• De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor de activiteitencommissie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Het Bestuur