NetwerkBBQ bij Jorisbrood


Eindelijk mocht het weer en wat was het goed om elkaar te zien! We waren te gast op de mooie, sfeervolle locatie van Jorisbrood op de Mauritskazerne; met liefde gerestaureerd en waarin wonen en werken wordt gecombineerd.

 

Officierspaardenstal

Bas van Riel, onze voorzitter heette iedereen van harte welkom en de introducees kregen de gelegenheid om zich voor te stellen. Hierna kreeg Joris van Voorthuizen het woord om iets te vertellen over het ontstaan van Jorisbrood en de geschiedenis van de Mauritskazerne. Aan de hand van een historisch filmpje in de ruime vergaderzaal boven de bakkerij kwamen we van alles te weten over het duurzame nieuwe leven van de officierspaardenstal op het voormalig defensieterrein in Ede.

Houthakkersbroodje


Weer buitengekomen in het zonnetje, werden we van heerlijke hapjes voorzien en onder het netwerken en bijkletsen genoten we van diverse BBQ-gerechten, salades en uiteraard van heerlijk brood! De avond was veel te snel voorbij, maar we kijken terug op een hele gezellige avond als afsluiting van dit seizoen. Als verrassing kregen we allemaal een Houthakkersbrood mee van Jorisbrood om thuis nog na te genieten.

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Mededelingen

  • De volgende bijeenkomst is op donderdag 26 augustus 2021: we hopen elkaar te ontmoeten bij het Grebbeline Bezoekerscentrum in Renswoude waar we gaan rijden op e-choppers gevolgd door een zomer BBQ!
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 26 augustus 2021 en alvast een fijne zomervakantie!

Het bestuur