Kerstborrel

Zilversponsor en 4-sterren hotel ReeHorst is werkelijk een locatie met allure en was dit keer de ‘place to be’ voor de afsluiting van het MKB-jaar 2017! In Salon Claire werd deze kerstbijeenkomst geopend door de voorzitter, hielden de introducees hun pitch en werden Hans van Diën en Maarten Hindriks in de bloemetjes gezet en bedankt voor hun inspanningen. Ook Albert Jager ontving een boeket voor zijn inzet en aanbreng van nieuwe leden.

ReeHorst een wereld aan sferen
Patrick Leppers, Relatiemanager ReeHorst, gaf een vlammend betoog over de mondaine concepten waarmee ReeHorst ‘sfeerwerelden’ neerzet. De Cosmopolitan lifestyle waarop de nieuwe look is geïnspireerd laat zich het beste ontdekken in de 10 luxe thema suites. Bijvoorbeeld de spannende sfeer van de Sixth Sense Suite of de extravagante luxe van de Emperor Suite. Ook de restaurants krijgen een hippe make-over. En zo is ReeHorst continue in ontwikkeling.

De meest gedenkwaardige case van onze bronssponsoren
Gerdo Lansing van kLoud TeLecom beet de spits af en ‘hield ons aan ’t lijntje’ op zijn roadtrip door het hele land tot in Hem, Noord-Holland. Zijn passie voor zakelijke telefonie was duidelijk voelbaar.

Daarna viel de beurt aan Bram Bart van Van Loon Advocaten die een Griekse diplomate en haar gezin bevrijdde uit een benarde thuissituatie door een succesvol beroep te doen op diplomatieke onschendbaarheid.

Vallei Advocaten en Mediators, Richard Bruinier en Martijn Groot Kormelink, namen een aantal spraakmakende zaken door uit een jaar dat voor hen met een lege kast en eindigde met een kort geding om een vaatwasmachine. Conclusie: 2017 is een succesvol jaar!

Richard Vonk van Van Veen Advocaten doet een gedenkwaardige zaak uit de doeken met een boze partij en een Ferrari in de hoofdrol. Uit zijn concluderend betoog komt onder meer naar voren dat een ‘Pandrecht handig kan zijn’ en ‘Geld voor onderhoud een must is’.

Wijnkenner Marcel Heugens van Puur en Passie sluit de rij en doet verhaal over zijn reis naar een wijnboer in Duitsland, waar zijn zoontje zich de koning te rijk voelde met een versgeperst glaasje druivensap uit de wijngaard.

Kerstborrel
Compleet in feestelijke kerstoutfit met persoonlijke gimmick werd er tot in de late uurtjes genetwerkt en genoten van de heerlijke hapjes en de proeverij van de door Marcel geselecteerde wijnen. Susanne Scharer viel in de prijzen en won een etentje bij brasserie Zuzu, aangeboden door ReeHorst.

Wij danken onze zilversponsor voor een onvergetelijke avond en de bronssponsoren voor hun inspirerende bijdragen!

Foto overzicht
Klik hier voor een foto overzicht.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen
Tijdens de Algemene Ledenvergadering in april 2018 neemt Mirjam Ouwehand afscheid als bestuurslid. Per die datum is het bestuur is op zoek naar een bestuurslid voor de activiteitencommissie. Heb jij organisatietalent en vind je het leuk om bijeenkomsten te organiseren? Meld je dan aan bij een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.
Kom op 25 januari naar de bijeenkomst over verduurzaming. Lees meer en meld je hier aan.
Heb je een idee voor een activiteit, of wil je doorgeven aan welk bedrijf jij een bezoek wilt brengen? Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.