Kanoën, BBQ en Bijzondere ledenvergadering

Aan het einde van de zomervakantie was het geweldig om elkaar weer te ontmoeten in het avondzonnetje bij het water van de Grift in Scherpenzeel. Onze voorzitter Caroline heette iedereen van harte welkom en de introducees kregen de gelegenheid om zich voor te stellen.

Aangezien de vorige bijeenkomst vanwege slechte weersomstandigheden niet is doorgegaan, krijgen alle leden de mogelijkheid om de komende drie maanden kosteloos twee introducees mee te nemen naar de bijeenkomsten. Meer specificatie vind je op de website.

Bijzondere ledenvergadering

Tijdens de bijzondere ledenvergadering werd unaniem decharge verleend aan Rob Vogels die zijn bestuursfunctie op eigen verzoek neerlegt en Robin van Beek werd verkozen en geïnstalleerd voor de functie Communicatie en PR.

Op het water en ín het water

Ondertussen stond iedereen klaar in korte broek en slippers en vol spanning te wachten tot we de kano’s in mochten. Na een korte instructie zochten we zelf de kano’s uit en met kostelijke capriolen gingen we aan boord. Bij niet iedereen ging dat vlekkeloos… bijvoorbeeld als je gekozen had voor de instabielere driepersoons kano (niet goed geluisterd misschien?). Prompt ging de kano om en gingen beide heren helemaal kopje onder. Dolle pret aan de waterkant! Maar stoer als ze waren stapten ze kleddernat over in een tweepersoons kano. We genoten van de verkoeling van het kalme water in de brandende zon.

Geweldige geuren

Bij terugkeer werden we ontvangen door de geuren van een geweldige BBQ met heerlijke salades, groenten, vlees en vis. Zelfs aan de vegetariër was gedacht. Op deze zwoele avond was het fijn netwerken en nieuwe mensen leren kennen, en goed vertoeven in elkaars gezelschap. 

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 29 september zijn we welkom bij Arehbo voor een Workshop Veiligheid op de werkvloer. Neem je extra introducees mee?
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 29 september.

Het bestuur