Jaarafsluiting: Fotoworkshop ‘Maak je eigen kerstkaart’ door Quakkelaar Fotografie bij FLX Offices Veenendaal

De jaarafsluiting vond plaats bij ons nieuwe lid FLX Offices te Veenendaal in een ambiance geheel getooid in kerstsferen. Onze voorzitter Caroline opende en heette onze introducees van harte welkom.  Met de app Snapseed op onze telefoons waren we helemaal klaar voor de fotoworkshop.

Geen knorrende magen

Altijd goed om elkaar weer te zien en om te voorkomen dat we met knorrende magen aan de slag gingen, genoten we van een aperitief met lekkernij, gevolgd door een mooi opgemaakt buffet met een royale keus aan voorgerechten.

Geschikt en gehusseld

Onder de bezielende leiding van vakfotograaf Merijn Quakkelaar werd onze creativiteit geprikkeld. Met onze mobieltjes maakten we foto’s van de kerststillevens die Merijn voor ons had klaargezet. Natuurlijk werd er geschikt en gehusseld naar eigen inzicht. Met passie en aandacht voor eenieder nam Merijn ons stapsgewijs mee om de mooiste foto te bewerken tot een gepersonaliseerde kerstkaart. De eindresultaten waren best verbluffend te noemen en deden niet onder voor kaarten van de bekende merken. Verrassend goed!

Gulle toetjes

Inmiddels was er weer ruimte in onze magen ontstaan voor een heerlijk kerstbuffet met zalm, roerbakgroenten en nog veel meer. Er werden intensieve gesprekken gevoerd, discussies gevoerd over politiek en zaken, en volop gelachen: de sfeer zat er goed in. Als afsluiter stond een gul toetjesbuffet op ons te wachten.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 25 januari 2024 is er een wijnproeverij bij Residence Rhenen. Introducees zijn van harte welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Bij no-show wordt echter € 30 in rekening gebracht. Zie voor de uitgebreide spelregels en datum de aankondiging.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Wij wensen jullie allemaal hele mooie Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2024!

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 25 januari in het nieuwe jaar!

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum