Golfclinic met een pro

Bij prachtig weer werden wij hartelijk ontvangen, te midden van dit natuurgebied, op de golfbaan te Heelsum. De voorzitter opende de avond en de introducees kregen de gelegenheid zich kort voor te stellen.

Golfbaan Heelsum
Liza Harleman (Sales & events bij Golfbaan Heelsum) vertelt over deze 25-jarige golfbaan, met 1.300 leden, die een historische achtergrond heeft. Het is een 3 x 9 dus 27 (zandholes)baan. De 3 banen hebben de namen Airborne (er staat ook een beeldje van de heer Hicks op de baan), Sandr en Helsum.

Behalve een restaurant en shop is er ook een golfschool gevestigd met 3 golfpro’s.

Er werden 4 groepen gevormd onder leiding van de bevlogen pro’s: Martin, Michael, Fred en Bart. Afwisselend was men te vinden op de driving range, de chipping range en de putting range.

Er waren ook heuse prijzen te winnen. Een prijs voor iedere groep bestaande uit een setje tees en stiften. De winnaars waren: groep 1: Colin Stakenborg, groep 2: Jef van Beckhoven, groep 3: Bas van Riel en groep 4: een gedeelde prijs voor Ester van de Groep en Sonja de Vos.
Daarna was er uiteraard uitgebreid de tijd om op het terras te netwerken en te borrelen.

Foto overzicht
Klik hier voor een foto overzicht.

Nieuwe leden
– Herbert Mombarg van Mombarg Tuinarchitectuur
– Roy Scholte van Incassonet

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen
• In juli is het vakantie en hebben we geen bijeenkomst. De volgende bijeenkomst is dus 30 augustus a.s. en dan gaan we wandelen en BBQ-en bij de Grebbelinie te Renswoude.
• In verband met de nieuwe AVG (privacy wetgeving) die 25 mei in werking is getreden verzoeken wij jullie vriendelijk graag expliciet toestemming te geven anders ontvang je geen mail meer in de toekomst.
• Wie o wie gaat onze activiteitencommissie (bestaande uit Rob, Tina en Hans) versterken bij het organiseren van leuke bijeenkomsten? Aanmelden kan via info@mkbvalleiregio.nl
• De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.

Wij wensen een ieder een prachtige zomer(vakantie)!

Het Bestuur