Feestelijke jaarafsluiting Moorddiner

In de sfeervolle bovenzaal van Zeldzaam Veenendaal werden we verwelkomd met een drankje in de warmte. Onze voorzitter Caroline praatte ons bij en de introducees stelden zich voor. Ons lid Pieter van Rijbroek werd in het zonnetje gezet vanwege de prestigieuze prijs die zijn bedrijf met de StartToGrow Awards 2022 van de Rabobank in de wacht had gesleept. Pieter maakt ons deelgenoot tijdens zijn pitch in februari 2023.

Buffet

Er stond een heerlijk warm en koud buffet voor ons klaar en al gauw vulde de ruimte zich met gezellige gesprekken aan de diverse tafels. De tijd vloog om en voor we het wisten waren we toe aan het tweede onderdeel van de avond.

Klik hier voor een foto overzicht

Een verbluffend leuk spel van de Uitjesbazen

Op diverse statafels waren koffers klaargezet en we werden door spelleider Jasper uitgenodigd om te kijken naar een instructiefilmpje over het spel. Er was een moord gepleegd en wij waren de aangewezen detectives om deze op te lossen met informatie uit de koffers. We konden met onze teams serieus aan de slag.

Puzzels, sporen en motieven

Zeer uitdagend, niet vergezocht en onder plezierige aanmoediging werd ons brein echt op de proef gesteld. Dit spel heeft alles in zich! Foto’s en filmpjes bekijken, berichten en codes ontcijferen, puzzelen en presteren onder druk. Uiteindelijk werd de moordenaar onthuld en konden de winnaars de beker in ontvangst nemen. Een mooie, waardige afsluiting van dit enerverende jaar voor MKB Valleiregio vol afwissende bijeenkomsten.

Nieuwe leden

Welkom aan ons nieuwe lid Dieta Malestein van Benescript.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 26 januari 2023 Wijnproeverij bij de Salentein
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Wij wensen jullie allemaal hele mooie Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2023!

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 26 januari.

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum