Een fascinerende reis van 28.365 km, door Marica van der Meer

Onze maandelijkse netwerkavond was deze keer gepland bij Moeke Rhenen, een mooie locatie aan de Rijn op een prachtige lentedag. In verband met de afwezigheid van Annelyn de Boer werd de avond deze keer door Susanne Scharer geopend om 20:00 uur. Na een rondje waarbij de introducees zich konden voorstellen werd het woord gegeven aan Marica van der Meer.

Monster fietsreis
In het dagelijks leven is ze fotograaf, auteur van reisboeken en reisleider, maar soms ook op fietsreis. Een eerder reis ging van Vuurland (Chili) naar Alaska. Vandaag gaat het over haar 15-maanden durende fietstocht van Workum (Friesland) naar Adelaide (Australië), waar ze net op tijd was voor de verjaardag van haar vriendin Maria.
“Wat is de drijfveer?” Het is vooral willen ontsnappen aan de dagelijkse vraagstukken op zoek naar nieuwe ervaringen, mooie culturen, de prachtige natuur en vooral de vriendelijke mensen. Terug naar de basis met een leven vanuit 5 fietstassen. Om daarna de wereld opnieuw te kunnen waarderen, zoals ze omschrijft in haar voorwoord.

Uit de reacties van aanwezigen was te concluderen dat men het een leuke avond vond en vooral de spontaniteit en eerlijkheid van de beelden en het verhaal eromheen erg waardeerde. Na afloop werd er uitgebreid nagepraat onder het genot van een drankje en diverse hapjes van Moeke Rhenen.
Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde bijeenkomst.

Interesse om jouw bedrijf meer zichtbaar te maken? Wij hebben diverse sponsorpakketten om dit mogelijk te maken.

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan onze nieuwe leden
Mario Buras van Maasgroep
Roland Ottens van Ottens Vallei Notaris
John-Pierre Cornelissen van Horeca Webservice

Mededelingen
Let op! Een aantal bijeenkomsten vallen op een andere datum en tijdstip dan de laatste donderdag van de maand!
Noteer alvast in je agenda:

20 april 2017 – Algemene Leden Vergadering en bedrijfsbezoek/rondleiding DeliXL. Inloop vanaf 17:30. Start om 18u!! (LET OP: VERVROEGD!)

18 mei 2017 (ivm Hemelvaart) – netwerkbijeenkomst, gericht op de effecten van de Wet DBA

29 juni 2017 – De Blauwe Kamer en Varen over de Nederrijn met de safariboot de Blauwe Bever. Inloop: 16u. (LET OP: VERVROEGD!)

Het bestuur van MKB Valleiregio is verheugd om haar leden te kunnen melden dat de volgende kandidaten zich hebben aangemeld voor de volgende functies:

Voorzitterschap, ter vervanging van de huidige voorzitter
o Bas van Riel – van Molenaar van Riel advocaten

Uitbreiding van de activiteitencommissie:
o Christian den Hartog van Xantion

Heb je gegronde bezwaren tegen hun benoeming tijdens de ALV van 20 april a.s., dan verzoeken wij je om dit ruimschoots van te voren, liefst z.s.m. te melden per e-mail: info@mkbvalleiregio.nl, voorzien van een onderbouwing.

Twee weken voor de ALV zijn de stukken te vinden op de site van MKB Valleiregio.

Vind je het leuk om ook eens een verslag te schrijven over een van onze bijeenkomsten? Meld je dan aan bij het bestuur.

De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.

Heb je een idee voor een activiteit, of wil je doorgeven aan welk bedrijf jij een bezoek wilt brengen? Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Het Bestuur