E- chopper rijden en BBQ

Nog een beetje onwennig…

Met een waterig zonnetje kwamen we aan bij restaurant Grebbelounge bij Grebbelinie Bezoekerscentrum in Renswoude. De ruim 30 E-choppers stonden al voor ons klaar op het gras.

Onder de mooie overkapping van het restaurant werden we verwelkomd met een drankje. Het was goed om veel van de leden weer gezond terug te zien na de vakantie. Na het welkomstwoord door onze voorzitter Bas van Riel, kregen de introducees de gelegenheid om zich voor te stellen.

De werking van de E-choppers werd uitgelegd en een aantal mensen kreeg de rol van navigator. Jassen aan en van start ging de tocht! In het begin nog een beetje onwennig maar gaandeweg kregen we de smaak te pakken.

Race tegen de klok

Aan het stuur hing een routebeschrijving. Tijdens het rijden moest de navigator dus goed oppassen met lezen! We vertrokken in vier groepen in twee verschillende richtingen om een tocht van ongeveer 27 km te maken rondom Renswoude. Het zonnetje scheen en we genoten al pratend van de schitterende omgeving.

In colonne reden we zo over diverse zandweggetjes, hobbelige grindpaden, fietspaden en bruggetjes. Een hele mooie en verrassende route. Tegen het einde van de tocht zagen we al donkere wolken boven Renswoude hangen dus het was een race tegen de klok om op tijd voor de stortbui binnen te zijn. Maar niet iedereen was zo fortuinlijk… Gelukkig kon er op tijd worden geschuild.

Live netwerken

Het personeel verzorgde ons perfect en had een heerlijke BBQ bereid met diverse soorten vlees en vis. De maaltijd was ontzettend gezellig en we hebben uren met elkaar kunnen bijpraten over de vakantie en (nieuwe) contacten kunnen leggen. Live netwerken was zo onderhoudend dat deze geslaagde bijeenkomst pas laat werd afgesloten.

Welkom aan ons nieuwe lid
Colinda Tukker van Avablooms Flowers & more

Klik hier voor een foto overzicht.

Mededelingen

  • De volgende bijeenkomst is op donderdag 30 september 2021: dit is onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering met een bezoek aan het Technova College in Ede. We leren dan van alles over techniek, innovatie.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 30 september 2021.

Het bestuur