Discover The Hidden Invention @HSV en Algemene Leden Vergadering

Deze avond waren we te gast bij HSV the particle foam engineers, waar we warm werden ontvangen door Allard Lohman (commercieel directeur) en zijn team.
Huib van Loon opende om 18:15 uur de avond en introducés kregen de gelegenheid zich voor te stellen. Aansluitend genoten wij van een heerlijk koud en warm buffet, verzorgd door Catering Groep Midden Nederland.

Discover The Hidden Invention van HSV
Allard Lohman liet op ludieke wijze een aantal partikel schuim producten de revue passeren, o.a. een koffer voor orgaantransport, een ondermat voor kunstgrasvelden, hoofdbescherming, een halffabricaat van een autoachterbank en nog veel meer. Zo ontdekten we op een leuke manier dat in veel producten, die wij dagelijks tegen komen, wel iets van partikel schuim verwerkt is.
Naast uitstekende beschermende eigenschappen heeft partikel schuim nog meer voordelen: het is licht in gewicht, robuust en recyclebaar. HSV, ooit begonnen als productiebedrijf van kunststof verpakkingen, heeft deze producteigenschappen goed kunnen vertalen naar diverse branches en inmiddels de wereld veroverd met tal van bijzondere productinnovaties. In aansluiting op de presentatie werd er een bezoek gebracht aan de fabriek. Wij danken HSV hartelijk voor het kijkje in hun keuken en de leuke attentie die we mochten ontvangen bij het afscheid.

Algemene Leden Vergadering
Tijdens de ALV werden de financiën behandeld en is decharge verleend.
Naast de organisatie van interessante netwerkbijeenkomsten vindt het bestuur van MKB Valleiregio het belangrijk om haar leden een interessant netwerk te bieden en de contributie laag te houden. Daarom staat dit jaar in het teken van ledenwerving en het aantrekken van sponsoren.
De activiteiten voor de komende periode werden door Angelique Ottens gepresenteerd, houd de website in de gaten voor meer informatie!
Daarna werden de nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Met meerderheid van stemmen mogen wij Annelyn de Boer (Annelyn de Boer Coaching) verwelkomen als voorzitter en Hans van Diën (Proceszo), als bestuurslid voor de activiteitencommissie. Wij feliciteren hen beiden van harte met deze benoeming!
Dit betekent ook dat we afscheid nemen van twee bevlogen bestuursleden, Huib van Loon (Oxonia Fleed Solutions) als voorzitter en Angelique Ottens (Sharety) activiteitencommissie, wij bedanken hen hartelijk voor hun inzet en werkzaamheden van de afgelopen drie jaar.

Tijdens de borrel, aangekleed met heerlijke hapjes, werd er tot in de late uurtjes genetwerkt en we kijken daarmee terug op een zeer geslaagde avond.

Welkom aan onze nieuwe leden
Sylvia Hofs van SyllyMagic
Coen Geerdes van Poelmann van den Broek N.V.
Arie Heijink van Rebel & Meure advocaten

Klik hier voor een foto overzicht.

Mededelingen
• Voor de activiteitencommissie zijn wij op zoek naar kandidaten, dus heb je leuke ideeën of organiseer je graag events, meld je aan. Je hoeft niet persé zitting te nemen in het bestuur.
• Reserveer donderdag 30 juni vanaf 15:00 uur in je agenda. We vertrekken op tijd richting Den Bosch.
(In het kader van het Jeroen Bosch jaar, één van meest invloedrijke Nederlandse meesters ooit, worden er speciale activiteiten in Den Bosch georganiseerd)
Met de wonderlijke klim op de Sint-Jan krijgen we een unieke en eenmalige kans om door de dakgoten van de Sint-Jan te wandelen en te genieten van een exclusief en adembenemend uitzicht over de stad en het natuurgebied ‘het Bossche Broek’. We gaan fluistervaren op de Binnendieze en aansluitend bourgondisch eten. Het belooft een heel bijzonder uitje te worden. De uitnodiging volgt binnenkort. Meld je dan snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor de activiteitencommissie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Lustrumfeest
Donderdag 26 mei 2016 is het groot feest, want MKB Valleiregio bestaat vijf jaar en dat gaan we vieren! Reserveer deze datum alvast in je agenda. Vanaf 20:00 uur zijn jij en je/een partner van harte welkom in Kasteel Hoekelum.

Het Bestuur