De kunst van het verleiden

Wij werden door Zilversponsor Rabobank Vallei en Rijn hartelijk verwelkomd in hun mooie pand aan de Galvanistraat te Ede. Bas van Riel opende de avond om 20.00 uur en de introducees gaven hun pitch.

Rabobank Vallei en Rijn Teckle proof
Ben Smeenk, directeur Bedrijven bij de Rabobank, introduceerde ‘Teckle-proof’ de innovatieservice van de Rabobank. Verder is deze vestiging binnen de regio Food gespecialiseerd in banking for food. Al met al een interessant verhaal dat geïllustreerd werd met een filmpje.

Wij bedanken onze zilversponsor de Rabobank hartelijk voor hun bijdrage aan deze avond.

De kunst van het verleiden! door 5plus1
Niels Götz, psycholoog en partner van marketing- en beleidsadviesbureau 5plus1, zette op aanstekelijke wijze uiteen hoe wij mensen bij onze aankopen toch vooral gedreven worden door emoties. Uiterst boeiende filmpjes en resultaten van experts begeleidden hem daarbij. Met twee casussen en invulling van de gerichte vraag: Hoe kunnen we wie verleiden om wat te doen? kregen we tools aangereikt als empathie, vertrouwen en belangstelling in de ander.

Aan de hand van een kwis – met heuse winnaars – werd ons gewezen op het belang van geurmarketing. Jawel; de neus speelt een grotere rol dan de ogen!
Uitspraken als ‘de emotionele staat is de beste voorspeller van gedrag’ geven niet alleen een andere kijk, maar leidden ons uiteindelijk naar de 6 onzichtbare drijfveren. Nog eens terugkijken? Klik hier.

Kortom: Wéten wat mensen bezighoudt is belangrijker dan het aanvoeren van verkoopargumenten.

Netwerkborrel
Met lekkere hapjes en een glas in de hand is het nog even nagenieten en vooral het in laten werken van alle inzichten en tips. We kunnen weer terugkijken op een inspirerende avond!

Klik hier voor het foto overzicht.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Welkom aan onze nieuwe leden
De Bourgondiër, Edwin Lodder
Tekstcorrectie Groenewoud, Marga Groenewoud

Mededelingen
Ontvang je de laatste tijd geen e-mails meer van MKB-valleiregio? Check je spam box.
Is daar geen uitnodiging of verslag te vinden? Stuur dan een bericht naar info@mkbvalleiregio.nl.

Tijdens de netwerkbijeenkomst van 26 oktober a.s. heeft een hacker toegeslagen. Gelukkig geeft Brenno de Winter tips en tricks en helpt hij ons verder. Meld je aan en lees meer.

De website van MKB Valleiregio wordt goed bezocht, ook de ledenpagina. Zorg ervoor dat je profiel up2date is en daarmee je bedrijf zichtbaar is.

Heb je een idee voor een activiteit, of wil je doorgeven aan welk bedrijf jij een bezoek wilt brengen? Neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Zaterdag 14 oktober a.s. is de gemeente Ede gaststad van Wereldvoedseldag, van 11:00 uur – 22:00 uur strijkt het evenement neer bij de Mauritskazerne in Ede. Lees meer en neem een kijkje tijdens dit event.

Graag tot donderdag 26 september 2017.

Het bestuur.