Crazy88 Beetle Tour en BBQ in Otterlo

Nu de meeste leden terug zijn van hun welverdiende vakantie namen we ruimschoots de tijd om ervaringen te delen. En dat gebeurde volop onder het genot van een alcoholvrij drankje en een bitterbal. Immers, we moesten nog rijden.

Na de officiële opening door onze voorzitter Caroline stelden de introducees zich voor. De spelregels van de puzzelrit die volgde werden ons uitgelegd door Peter van Otterlo Events.

Burlen in de binnenlanden van Otterlo 

De weergoden waren ons gunstig gezind en in opperbeste stemming vertrokken we met open kap in onze Beetles cabrio. Middels aanwijzingen moesten we onze chauffeur de goede kant op navigeren. Onderweg werd gestopt voor een klompendans, het kraken van een code en jawel: het imiteren van een lokroep. En tijdens de rit was het opletten geblazen om de juiste onderneming te koppelen aan het logo op de puzzel. De afstand was ruim 25 km, hoewel een enkel team erin slaagde om er 63 km van te maken. Het was ook zo mooi onderweg ☺. 

Speklappen en schapenvachten

In een sfeervolle bosrijke setting onder een rustieke tent stonden uitnodigende loungebanken met warme schapenvachten en een houtgestookte BBQ maakte de beleving compleet. Ondanks het prachtige nazomerweer, koelde het snel af en zorgen de warme vachten en de gloeiende kooltjes in de houtkachel voor een aangenaam comfort tijdens ons outdoor-avontuur. 

Het aansnijden van het warme stokbrood verklapte dat we van kersverse producten gingen genieten. De saté, hamburgers, worsten en speklappen werden gretig afgenomen en op de grote ronde BBQ gebakken. Dit gaf een leuke dynamiek binnen de groep.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 28 september a.s. is er een bedrijfsbezoek bij Gira Experience Center. Introducees zijn van harte welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 28 september. 

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum