Brons sponsor BBQ

Op deze stralende zomeravond opende Annelyn de Boer om 19:00 uur de clubavond en werden wij welkom geheten bij restaurant Buitenzorg. Na de pitches van de vele introducees stond Annelyn stil bij het Business Event 2016. Dit jaar met het thema “Succesvol Grenzen Verleggen”. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een succes te worden! Sponsor worden van het Business Event? Bekijk hier de pakketten en meld je aan!

Brons sponsoren
Onze Brons sponsoren kregen het podium.
Zo vertelde Lyon Veldhuizen van Van Loon advocaten over één van hun specialisaties, het regelen van en ontzorgen bij een incassotraject.
Gerdo Lansing vertelde over de naamswijziging van zijn bedrijfsnaam, van Lansing_IT, naar Kloudtelecom en Richard Bruinier van Van Veen Advocaten over het belang van persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Wij, als MKB Valleiregio, zijn erg blij met onze sponsoren.

Ook interesse om jouw bedrijf meer zichtbaar te maken? Wij hebben diverse sponsorpakketten om dit mogelijk te maken.

Na het officiële deel van de avond werden de BBQ en het buffet geopend. Tot in de late uurtjes werd er genetwerkt en gezellig geborreld. De leden gingen allen enthousiast naar huis waarmee wij terugkijken op een geslaagde avond.

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Anja van de Pol Mediation

Mededelingen
Voor de activiteitencommissie zijn wij op zoek naar kandidaten, dus heb je leuke ideeën of organiseer je graag events, meld je aan. Je hoeft niet persé zitting te nemen in het bestuur.

Vind je het leuk om ook eens een verslag te schrijven over een van onze bijeenkomsten? Meld je dan aan bij het bestuur.

Reserveer donderdag 29 september vanaf 19:30 uur in je agenda. We gaan dan actief netwerken met Beehives, een netwerkspel met het doel om meer leads te genereren voor je bedrijf, dus neem visitekaartjes mee en bedenk alvast met wie jij graag in contact wilt komen.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor de activiteitencommissie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.

Het Bestuur