Bowlen en buffet in De Veluwehal

Durf te vragen!

Onderin de Veluwehal in Barneveld zit het gezellige bowlingcentrum. Na het openingswoord van Bas, onze voorzitter, kregen de introducees de gelegenheid zich voor te stellen. Met een nieuwe datingbijeenkomst in het verschiet nodigde de voorzitter elk van ons uit om na te denken over drie vragen die je zou willen stellen aan drie leden van onze mooie netwerkclub. Volgend jaar op de planning met als werktitel: Durf te vragen!

Kunsten vertonen

Toen gingen de welbekende bowlingschoenen aan om in teams onze kunsten te vertonen op de bowlingbaan. Regelmatig kwam de competitieve instelling om de hoek kijken 😉 en leuk om als vrouw van vijf mannen te winnen. De verontwaardiging was soms groot als de bowlingbal niet helemaal deed wat van ‘m werd gevraagd.  De lichaamstaal sprak boekdelen al dan niet onderstreept door geluiden of taal. Met lekkere warme snacks en een drankje op tafel konden we na de inspanning gezellig kletsen en toekijken hoe de verrichtingen van de andere teamleden eruitzagen. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten gingen de warme schoenen weer uit.

Nog ruimte genoeg…

In het restaurant stond een heerlijk, uitgebreid buffet klaar en aan lange tafels ontstonden goede gesprekken en leerden we soms verrassende zaken over elkaar. Er werd goed gebruik gemaakt van het buffet; toch hadden de meesten nog ruimte genoeg voor het heerlijke ijs en de bavarois lekkernijen. Deze bijeenkomst hield eerder op dan we gewend waren maar we zien uit naar de volgende keer.

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid

Welkom aan ons nieuwe lid: Jacco Hulleman van Hulleman Administraties.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

De bijeenkomst van donderdag 16 december 2021 is geannuleerd. Deze beslissing is het gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid die gelden tot en met 18 december 2021. Een online alternatief zou geen volwaardig alternatief voor deze bijeenkomst zijn, wat we onze leden graag willen bieden. 

We hopen dat we begin 2022 weer bijeenkomsten kunnen organiseren voor jullie. Daarover worden jullie tijdig geïnformeerd. 

We wensen iedereen wederom sterkte, gezondheid en fijne feestdagen toe!  

Het bestuur.