Bierproeverij bij stadsbrouwerij in Veenendaal


Welkom vanachter de tap!

Wat ontzettend fijn om zoveel leden weer echt te ontmoeten en ook een aantal introducees én twee nieuwe leden te verwelkomen.
We waren deze avond te gast in de enige, echte Stadsbrouwerij van Veenendaal en we kregen bij entree een glaasje zelfgebrouwen bier. Na het openingswoord door onze voorzitter vanachter de tap kregen de introducees de gelegenheid zich voor te stellen.
 
Durf te vragen!
Bas vroeg daarnaast aandacht voor een van onze volgende bijeenkomsten: Durf te vragen! met het verzoek om na te denken over drie vragen die je zou willen stellen aan drie leden van onze mooie netwerkclub. Binnenkort ontvang je een aankondiging waarmee je je selectie met een druk op de knop eenvoudig kunt opgeven.

Blinkende ketels
In groepjes kreeg iedereen de gelegenheid om de uitleg van de bevlogen brouwer over het hele proces, stap voor stap te volgen. De blinkende ketels getuigden van grote liefde voor het vak en het bewijs van een goede hygiëne. Zeer interessant om te horen hoeveel werk er wordt verzet en hoe nauwgezet alles moet worden opgevolgd om te komen tot diverse biersoorten en smaken van deze kwaliteit.
 
Netwerken als vanouds
Naderhand was het weer ouderwets gezellig netwerken en werden we getrakteerd op heerlijke koude en warme hapjes. Met natuurlijk een gulle keuze uit blond, IPA, bruin en andere smaken Veenendaals bier. Al met al was het ontzettend waardevol om onze bijeenkomst weer fysiek te kunnen houden en daarmee de kwaliteit en meerwaarde van onze ondernemersclub recht te doen.

Foto overzicht
Klik hier voor een foto overzicht.

Nieuwe leden
Wij heten van harte welkom: Simon Veelen van Countus en André van ’t Hof van Moore MTH.

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen 

  • De volgende bijeenkomst is op donderdag 31 maart bij Broekhuis Opel Ede: een lezing over zakelijk elektrisch rijden.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl.

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 31 maart 2022.

Het bestuur